<p>De opleidingen van REMO zijn een combinatie van drie dagen werken en twee dagen op het praktijkcentrum in Rijssen.</p>

De opleidingen van REMO zijn een combinatie van drie dagen werken en twee dagen op het praktijkcentrum in Rijssen.

Klaar voor toekomst in techniek?

Techniek heeft zóveel te bieden, je kan er vele kanten mee op en het heeft de toekomst. Wil je weten wat de techniek jou te bieden heeft en welke opleidingen REMO biedt? Kom dan naar de open dag op vrijdag 28 januari!

REMO stoomt jongeren klaar voor een baan in de techniek. Samen met het ROC van Twente biedt REMO BBL-opleidingen aan op mbo-niveau 2, 3 en 4 voor metaal, verspanen, mechatronica, elektrotechniek, installatietechniek en duurzame installaties. Deze laatste opleiding is vorig jaar gestart en heeft betrekking op de nieuwste technieken op het gebied van installatie- en elektrotechniek.

De opleidingen van REMO bieden een combinatie van theorie en praktijk. “Drie dagen in de week ben je aan het werk. De andere twee dagen ben je op het praktijkcentrum in Rijssen. Zo leer je het vak in de praktijk en leer je alleen de theorie die je echt voor je werk nodig hebt. Want zeg nou zelf, het is toch ook veel leuker om aan de machine te staan wanneer je leert hoe het verspanen met die machine werkt?”

De opleiding is gratis én je verdient vijf dagen in de week salaris. Na het afronden van jouw opleiding blijf je in dienst van je werkgever, een fantastische baangarantie! Nieuwsgierig? Bekijk de website en kom vrijdag 28 januari tussen 16.00 en 21.00 uur naar de open dag! Aanmelden is verplicht: remo-wt.nl/opendag

Meer berichten