Jack & Jones: het merk voor de zelfbewuste man

Het kledingmerk Jack & Jones richt zijn pijlen alleen op de wat jongere man met de over het algemeen sportief ogende kleding. Maar je bent zo oud als je je voelt! Laat je niet weerhouden om wanneer je de dertig gepasseerd bent de broeken, sweaters, T-shirts, overhemden en jassen van Jack & Jones in de kast te hebben. Laat je al helemaal niet tegenhouden om de kleding aan te trekken!

Jack & Jones is van oorsprong een Deens merk, maar heeft inmiddels in heel Europa, en dus ook in Nederland, winkels. Dit geeft wel aan dat de kledingstijl in de smaak valt bij mannen. Het uitgebreide aanbod, waardoor voor vele gelegenheden een passende outfit samengesteld kan worden, draagt daar zeker aan bij. 

Zo is voor naar kantoor een chino met een overhemd en een colbert zeer geschikt. Voor een wat meer casual look kan ook gekozen worden voor jeans of vervang het overhemd door een shirt en ook het colbert is niet verplicht. 
Aan het andere kant van het spectrum, een gelegenheid waarbij geen enkele opsmuk nodig is, heeft Jack & Jones sweat pants en hoodies. Ondanks dat sweat pants en hoodies bij sommigen misschien de indruk wekken dat je erbij loopt als een slons, is dat absoluut niet het geval. Wanneer je houdt van comfort en toch trendy voor de dag wilt komen, is het juist een aanrader om Jack & Jones te gaan ontdekken. Voor een eerste indruk ga je naar de website van Sans. Hier is een uitgebreide collectie van Jack & Jones tot en met maat XXL te zien. De omschrijving en meerdere foto’s bij elk item geven een goed beeld. Voor een tweede indruk, bestel je de kleding om thuis te kunnen ervaren hoe het voelt en past. 

Meer berichten