Enkele avonden over genealogie

De werkgroep genealogie van de Historische Kring Wederden heeft het plan opgevat om deze winter enkele AldFear-genealogie-avonden te organiseren om zowel  beginners als gevorderden te begeleiden met dit programma.

WIERDEN - De ontwikkelingen rondom de graven van de gemeentelijke algemene begraafplaats aan de Appelhofstraat zijn zover gevorderd, dat belangstellenden op zoek kunnen gaan naar de graven van hun voorouders. En de werkgroep genealogie van de Historische Kring Wederden helpt graag hierbij. In een 1-op-1 situatie, met inachtneming van de coronamaatregelen, wordt geholpen en geïnformeerd over de overledenen die rusten op deze begraafplaats. Een afspraak kan gemaakt worden met Leta Evers van het secretariaat via telefoonnummer 0546-572651 of via e-mail: secretariaat@historischekringwierden.nl

De Stichting Historische Begraafplaatsen Wierden Enter stuurt onder andere een werkgroep vrijwilligers aan, die maandelijks graven op het eerste gedeelte van de begraafplaats onkruidvrij probeert te houden. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met het secretariaat.

Meer berichten