<p>OV-ambassadeurs zitten op 26 november klaar in Bibliotheek Wierden voor het beantwoorden van vragen over het Openbaar Vervoer.</p>

OV-ambassadeurs zitten op 26 november klaar in Bibliotheek Wierden voor het beantwoorden van vragen over het Openbaar Vervoer.

Inloopspreekuur reizen met het openbaar vervoer

De OV-ambassadeurs houden inloopspreekuren op locatie binnen de provincies Gelderland, Flevoland en Overijssel. Tijdens deze inloopspreekuren geven OV-ambassadeurs senioren uitleg over het reizen met trein en bus. Op vrijdag 26 november tussen 10.00 en 11.30 uur is er een inloopspreekuur bij Bibliotheek Wierden. 

WIERDEN - Reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Om langer zelfstandig te kunnen reizen, bieden OV-ambassadeurs, vrijwilligers die ook 55+ zijn, de mogelijkheid om vragen over het openbaar vervoer te stellen. Zij kunnen bijvoorbeeld alles vertellen over het aanvragen, gebruiken en opladen van een OV-chipkaart.

Naast de fysieke inloopspreekuren kan men ook gebruik maken van het telefonisch spreekuur. OV-ambassadeurs beantwoorden telefonisch of via beeldbellen OV-vragen. Zij zijn bereikbaar via 038 - 303 7010 op maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur, dinsdag en donderdag van 13.30 tot 15.00 uur en op maandag en woensdag van 18.30 tot 20.00 uur.

Ga voor meer informatie naar www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur

Meer berichten