Afbeelding

SVZW wint van Nunspeet

Algemeen

SVZW speelde tegen competitie-genoot Nunspeet om een plek in de volgende bekerronde.

WIERDEN - De wedstrijd tussen SVZW en Nunspeet begon met andere spelers in de basis. In de eerste helft moest SVZW al twee keer wisselen als gevolg van blessures. Sven Bos en Dries Buimer verlieten het veld. Zij werden vervangen door Stijn Wessels en Sem Jansen.

In de 42e minuut kwam Nunspeet op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Jonathan van ‘t Hof. Het was Yessin Maskoul die vlak voor rust de 1-1 scoorde.
In de tweede helft gebeurde er eerst niets. Tot de 67e minuut toen SVZW via Yessin Maskoul op 2-1 kwam. Daarna was SVZW de betere ploeg en scoorde ook nog 3 maal. Twee doelpunten van invaller Frank Smit en ook een goal van Bas ter Hogt. Bij SVZW maakte jeugdspeler Sem Jansen zijn debuut in SVZW 1.

Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 7 uur geleden
Afbeelding
Eat to meet: een ontmoetingsbrunch voor jongeren 13 uur geleden
Wandel mee met een groep, elke week een stukje verder.
Wandelchallenge: werken aan gezondheid en conditie 17 uur geleden
Afbeelding
Wvc Volley Dames voor het eerst kampioen als 'Weghorst Makelaardij WVC Volley' 17 apr, 17:58
Bij Leen Bakker Almelo is de nieuwe collectie binnen.
Nieuwe collectie bij Leen Bakker 17 apr, 14:01