Concert Zangvereniging Looft den Heer op YouTube

“Voor iedereen die graag zingt of luistert naar mooie geestelijke liederen heeft de Christelijk Gemengde Zangvereniging Looft den Heer uit Notter een online concert opgenomen”, laat de zangvereniging weten. “Een opname met oude en nieuwe liederen, geheel ondertiteld, om heerlijk mee te zingen.”

NOTTER - Medewerkers aan de opname zijn André van Vliet (orgel), Jan Lenselink (piano) en Noortje van Middelkoop (panfluit). Het concert staat onder leiding van de dirigent Jan Quintus Zwart.
Op de website van Looft den Heer is de link naar de uitzending te vinden. Wie graag wil mee zingen is van harte welkom tijdens de repetities op maandagavond vanaf 20.00 uur. Momenteel wordt gerepeteerd in de Dorpskerk in Wierden, zodat iedereen voldoende afstand van elkaar kan houden en er toch gezamenlijk gerepeteerd kan worden voor het kerstconcert aan het eind van dit jaar. De leden van Looft den Heer hoopt dat dat concert door kan gaan en niet afgelast hoeft te worden in verband met coronamaatregelen vanuit de overheid.

www.looftdenheer.nl

Meer berichten