Mango Almelo biedt naast advies in december ook nog eens korting op scootmobielen en accessoires.
Mango Almelo biedt naast advies in december ook nog eens korting op scootmobielen en accessoires.

Mango Almelo viert jubileum met mooie korting op scootmobielen

Algemeen

Mensen mobiel en vitaal houden; dat is het doel wat Mango Almelo voor alle cliënten voor ogen heeft. Wanneer het lichamelijk wat minder gaat, is het soms lastiger om zelfredzaam te blijven. Een hulpmiddel zoals een rollator, rolstoel of scootmobiel kan dan uitkomst bieden, maar ook aanpassingen voor in huis dragen hier aan bij. Zo levert Mango Almelo ook bijvoorbeeld hulpmiddelen en aanpassingen voor de badkamer en trapliften. Mango Almelo bestaat in december tien jaar; hierbij trakteren zij op mooie kortingen.

ALMELO - In tien jaar tijd heeft Mango Almelo een mooie klantenkring op weten te bouwen. Het goede advies bij het vinden van een hulpmiddel zorgde voor de nodige mond-tot-mond reclame, maar ook vooral de service die zij bieden ná de aanschaf. Zo verzorgt Mango Almelo reparaties en onderhoud aan scootmobielen in eigen beheer. Zo is men nooit lang zonder het vertrouwde hulpmiddel.

De hele maand december trakteren zij met mooie kortingen op alle scootmobielen en accessoires. Bovendien ontvangt men bij aanschaf van een scootmobiel nu een beenhoes met voering cadeau. Deze wind- en waterdichte hoes maakt het in de winter mogelijk om behaaglijk op pad te gaan met de scootmobiel.

Een goed advies voor aanschaf is belangrijk bij de scootmobiel. Gebruikers hebben immers vaak specifieke wensen over hoe dit hulpmiddel gebruikt gaat worden. Zo is er voor iedere gebruiker een passend model te vinden; van een compacte, opvouwbare scootmobiel voor incidenteel gebruik of juist een comfortabele scootmobiel met een groter bereik voor de wat verdere tochten voor wie graag op pad gaat. Zo zijn er zelfs duo-scootmobielen, zodat samen een tocht gemaakt kan worden. Naast een bezoek aan de winkel is het eveneens mogelijk om aan huis een scootmobiel te testen met een proefrit.

Iedereen is welkom bij Mango Almelo, gevestigd aan de Einsteinstraat 8a. Men kan dan uitgebreid kennismaken met het assortiment én passend advies krijgen. Ook kan een vrijblijvende thuisdemonstratie met proefrit aangevraagd worden. Bel voor informatie met: 0546-453296 of kijk op: www.scootmobieltwente.nl.

Afbeelding
'Veiligheid binnen en buiten de grenzen' 20 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 22 uur geleden
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 18 apr, 17:43
Afbeelding
Eat to meet: een ontmoetingsbrunch voor jongeren 18 apr, 11:58
Wandel mee met een groep, elke week een stukje verder.
Wandelchallenge: werken aan gezondheid en conditie 18 apr, 07:58
Afbeelding
Wvc Volley Dames voor het eerst kampioen als 'Weghorst Makelaardij WVC Volley' 17 apr, 17:58
Bij Leen Bakker Almelo is de nieuwe collectie binnen.
Nieuwe collectie bij Leen Bakker 17 apr, 14:01
Afbeelding
Ambulare Wierden organiseert Oranjetocht 17 apr, 09:55