<p>De Passie verwelkomt je graag tijdens de Sneak Peek op 15 en 18 november. Kom ook de sfeer proeven op deze kleinschalige, gemoedelijke school in Wierden.</p>

De Passie verwelkomt je graag tijdens de Sneak Peek op 15 en 18 november. Kom ook de sfeer proeven op deze kleinschalige, gemoedelijke school in Wierden.

(Foto: )

Kom ook kijken bij De Passie!

Een school waar je gezien wordt? Waar je kunt zijn wie je bent? Waar je uitstekend onderwijs krijgt én je geloof kunt delen? Dat is de Passie!

WIERDEN - Met iets minder dan 700 leerlingen is de Passie een kleinschalige school. Uit de wijde omtrek komen leerlingen met de fiets of het openbaar vervoer naar de Passie omdat het een warme en veilige school is, waar alle medewerkers geloven in God én in jou en je talenten! Leerlingen kiezen voor de Passie vanwege de sfeer, de persoonlijke aandacht en het goede onderwijs. En... de school is op weg naar een prachtig nieuw gebouw. 

Als jij voor de Passie kiest, ga je meemaken dat we in de nieuwbouw nóg meer ruimte hebben voor aansprekend onderwijs. Daarin kun je werken in het lokaal of op één van de leerpleinen, is er veel ruimte voor eigen keuze’s; werk je veel samenwerken en word je steeds zelfstandiger. Op de Passie word je in klas 1 kansrijk geplaatst. Je kunt kiezen voor vmbo-tl, tl+, havo, vwo én vwo+. Gemengd advies? Prima! We plaatsen je in overleg, meestal op het hoogste niveau.

Meer weten? Geef je op voor de Sneak Peek van 15 of 18 november. Check onze website: www.depassiescholen.nl

Meer berichten