<p>Oud ijzer: rommel voor de een, maar voor basisschool Widerode levert het ook een leuk zakcentje op wat ten goede komt aan de leerlingen.</p>

Oud ijzer: rommel voor de een, maar voor basisschool Widerode levert het ook een leuk zakcentje op wat ten goede komt aan de leerlingen.

(Foto: )

Inzameling van oud ijzer bij basisschool Widerode

Basisschool Widerode zamelt komende zaterdag weer oud ijzer in. Dit als aanvulling op de oud papier-acties. De school hoopt zo weer een leuke bedrag bijeen te krijgen.

WIERDEN - Vele soorten oud ijzer zijn welkom. Bijvoorbeeld restanten koper, aluminium, zink, lood, roestvrij staal en verchroomd ijzer. Denk daarbij aan sloten, scharnieren, een oude radiator, spijkers en schroeven, elektriciteitskabels, oude fietsen (graag zonder banden en overig plastic), elektromotoren, kranen, verchroomde afvoerpijpen, bedspiraal en meer. Ook accu`s mogen worden ingebracht. Er zijn ook items die men niet inneemt, zoals huishoudelijke apparatuur, elektronica en wielen met banden. Zij vragen dan ook vriendelijk om dit soort items niet hier achter te laten, maar het liefste gewoon in te leveren bij het lokale afvalbrengpunt. Zo bent u er zeker van dat ook deze oude items op een passende manier verwerkt worden.

U kunt spullen zaterdag van 09.30 tot 13.00 uur inbrengen op de parkeerplaats bij de school aan de Marjoleinlaan. Hier staat dan een container. In overleg kunt u dit ook op laten halen, bel dan: 06-53978439

Meer berichten