Oud ijzer: rommel voor de een, maar voor basisschool Widerode levert het ook een leuk zakcentje op wat ten goede komt aan de leerlingen.
Oud ijzer: rommel voor de een, maar voor basisschool Widerode levert het ook een leuk zakcentje op wat ten goede komt aan de leerlingen.

Inzameling van oud ijzer bij basisschool Widerode

Algemeen

Basisschool Widerode zamelt komende zaterdag weer oud ijzer in. Dit als aanvulling op de oud papier-acties. De school hoopt zo weer een leuke bedrag bijeen te krijgen.

WIERDEN - Vele soorten oud ijzer zijn welkom. Bijvoorbeeld restanten koper, aluminium, zink, lood, roestvrij staal en verchroomd ijzer. Denk daarbij aan sloten, scharnieren, een oude radiator, spijkers en schroeven, elektriciteitskabels, oude fietsen (graag zonder banden en overig plastic), elektromotoren, kranen, verchroomde afvoerpijpen, bedspiraal en meer. Ook accu`s mogen worden ingebracht. Er zijn ook items die men niet inneemt, zoals huishoudelijke apparatuur, elektronica en wielen met banden. Zij vragen dan ook vriendelijk om dit soort items niet hier achter te laten, maar het liefste gewoon in te leveren bij het lokale afvalbrengpunt. Zo bent u er zeker van dat ook deze oude items op een passende manier verwerkt worden.

U kunt spullen zaterdag van 09.30 tot 13.00 uur inbrengen op de parkeerplaats bij de school aan de Marjoleinlaan. Hier staat dan een container. In overleg kunt u dit ook op laten halen, bel dan: 06-53978439

Afbeelding
Nieuwe tafel? Maak hem samen met Mooie Tafels 48 minuten geleden
De vluchtheuvel rond 1933.
Onthulling eerste project SKHE: De vluchtheuvel 18 uur geleden
Afbeelding
Veel positieve reacties over sportinstuif van De Welle 28 mrt, 09:58
Samen met verschillende partijen willen de 14 Twentse gemeenten werken aan een vitale samenleving met ruimte voor iedereen.
Sport voor iedereen mogelijk maken 27 mrt, 18:04
Woonboulevard Almelo trapt de serie braderieën af met een Middeleeuwse Braderie. (Foto: Larissa van Zeist)
Stoomtrein rijdt op tweede paasdag 27 mrt, 13:57
Alle verenigingen zijn uitgenodigd om volgend jaar weer mee te doen met de competitie.
Kluppelshuizen 1 wint de klootschietcompetitie 27 mrt, 13:53
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 27 mrt, 08:06
Vaccinatie moet het kind al bij de geboorte goede bescherming bieden tegen kinkhoest.
GGD ziet ook hier de toename kinkhoest 26 mrt, 18:12