Foto:

Fotowedstrijd met thema ‘Herfst’ IVN Rijssen-Enter

In verband met het grote succes van vorig jaar, organiseert het IVN afdeling Rijssen-Enter ook dit jaar weer een fotowedstrijd. Het thema dit jaar is ‘Herfst’.

RIJSSEN-HOLTEN - De fotowedstrijd is opgedeeld in twee categorieën, één voor volwassenen en één voor de jeugd tot en met 13 jaar. “Omdat de inzendingen van jeugdige fotografen vorig jaar wat tegenviel, hopen we dat er dit jaar meer inzendingen komen”, aldus de organisatie. 

De foto’s moeten dit jaar (2021) gemaakt zijn. Lichte bewerking is toegestaan, maar geen professionele. Ook professionele fotografen worden uitgesloten en uiteraard moet de foto door de inzender/inzendster zelf zijn gemaakt. Foto’s moeten minimaal 1 Mb groot zijn, en moeten in Jpeg-formaat worden opgestuurd naar fotowedstrijdivnrijssen@gmail.com Insturen van foto’s kan tot 30 november, daarna sluit de inzendingstermijn.

Jurering zal worden gedaan door de alom bekende Rijssense fotograaf Gerbert Voortman van www.123pix.nl Per categorie zullen er twee prijswinnaars zijn. “Wat de prijzen zijn, houden we nog even geheim. Dus, pak allemaal uw fototoestel, ga de natuur in en schiet een mooi plaatje en deel dit met ons.”

Meer berichten