Foto:

Stap 76 jaar terug in de tijd en ga mee naar Kamp Westerbork

WIERDEN - Het Jongerenwerk van De Welle organiseert voor jongeren tussen de 12 en 21 jaar een excursie naar het Herinneringscentrum Kamp Westerbork in Drenthe. De excursie gaat plaatsvinden op 21 oktober.

Leon Piksen, jongerenwerker De Welle: “Dit jaar leven we alweer 76 jaar in vrijheid en dat mag natuurlijk gevierd worden. Maar we vinden het ook belangrijk dat jongeren erbij stilstaan dat we niet altijd in vrijheid hebben geleefd. Daarom willen we jongeren uit de gemeente Wierden de mogelijkheid bieden om een bezoek te brengen aan het Herinneringscentrum Kamp Westerbork in Drenthe. Op 21 oktober 2021 vertrekken we om 10.45 uur met een busvanaf de carpoolplaats in Wierden (N35. Rijssensestraat naar dit voormalige doorgangskamp. Daar volgen we een speciaal educatieprogramma. We starten met een film gevolgd door een rondleiding over het terrein. Om 15.30 uur rijden we terug naar Wierden.” 

Deelname kost 7,50 euro per persoon. Opgeven kan bij Leon Piksen via l.piksen@stichtingdewelle.nl of 06-18737800. Let op: opgeven kan tot 14 oktober. Er kunnen maximaal 50 jongeren mee met deze excursie!

Meer berichten