Peter Buter en Kyo Buter: de Next Step methode is een waardevolle investering.
Peter Buter en Kyo Buter: de Next Step methode is een waardevolle investering.

Buter Next Step: “wij veranderen”

Algemeen

RIJSSEN - Peter Buter en Kyo Buter (vader en zoon) zijn de trotse en zeer gedreven oprichters van Buter Next Step: “Wij zetten jou (weer) aan”!

Wij zien veel mensen in onze omgeving worstelen met het realiseren van hun doelen, wensen, goede voornemens of ambities. Dat kan over alles gaan: “Ik zou meer moeten bewegen, gezonder leven”, “Ik zou eigenlijk weer aan de studie moeten maar daar heb ik geen tijd voor”. Allemaal heel herkenbaar. Er zijn vaak al meerdere pogingen ondernomen die veelal zijn mislukt. We zijn teruggevallen in oude gewoonten, terug bij af. We voelen ons gefrustreerd of misschien boos op onszelf omdat het niet is gelukt. We maken onszelf wijs en troosten ons met de gedachte dat we binnenkort een nieuwe poging ondernemen. De tijd schrijdt voort en er gebeurt uiteindelijk niets. Herkenbaar?

We weten allemaal hoe lastig het is om oud gedrag in te ruilen voor nieuwe gewoontes. Oftewel veranderen is erg lastig. Als je wilt veranderen moet je je continu daarop richten en gebruikmaken van een aantal mentale hulpbronnen. En dat is nou precies wat wij met jou gaan doen: “Wij zetten jou weer aan”!

We hebben een kort en krachtige aanpak. Na drie weken heb je nieuwe gewoontes ontwikkeld; na 3 maanden een nieuwe lifestyle. Daardoor ben je na de laatste sessie in staat om jezelf scherp te houden. Het mooie en onderscheidende van onze Next Step methode is dat wij 2 sporen tegelijk inzetten die door hun samenhang een uitermate krachtige werking hebben op datgene wat je wilt bereiken of wilt veranderen.
In een aantal workshops ontdek jij hoe ons mentale systeem (veelal tegen ons) werkt, hoe jij iedere seconde onbewust negatief wordt beïnvloed door je eigen gedachten en door je omgeving en hoe je dus onbewust weer terugvalt in oude patronen. Tegelijk leer jij met krachtige mentale tools dit positief om te buigen en naar jouw hand te zetten zodat jij je doel kunt realiseren.Tegelijk ga je individueel met je coach aan de slag met jouw doel door elementen uit de workshops toe te passen.

Het mooie is dat je de Next Step methode gedurende je hele leven kunt toepassen. Een waardevolle investering dus. We willen graag samen met jou aan de slag. Vind jij jezelf de moeite waard om in te investeren? Zet dan de Next Step.

Wil je meer weten? Zie dan de website of neem vrijblijvend contact op.
Mail: Info@buternextstep.nl
www.buternextstep.nl

Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 8 uur geleden
Afbeelding
Eat to meet: een ontmoetingsbrunch voor jongeren 13 uur geleden
Wandel mee met een groep, elke week een stukje verder.
Wandelchallenge: werken aan gezondheid en conditie 17 uur geleden
Afbeelding
Wvc Volley Dames voor het eerst kampioen als 'Weghorst Makelaardij WVC Volley' 17 apr, 17:58
Bij Leen Bakker Almelo is de nieuwe collectie binnen.
Nieuwe collectie bij Leen Bakker 17 apr, 14:01
Afbeelding
Ambulare Wierden organiseert Oranjetocht 17 apr, 09:55
Fredrik Oppegard in duel met Loizos Loizou van SC Heerenveen. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Heracles ten onder tegen Heerenveen 16 apr, 20:00
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 16 apr, 17:54