<p>Hoe kunnen ondernemers de kansen die de Sallandse Heuvelrug en het Reggedal bieden benutten? Deze vraag staat centraal tijdens de inspiratie-avond op 13 oktober.</p>

Hoe kunnen ondernemers de kansen die de Sallandse Heuvelrug en het Reggedal bieden benutten? Deze vraag staat centraal tijdens de inspiratie-avond op 13 oktober.

Inspiratieavond over Sallandse Heuvelrug en het Reggedal

WIERDEN - De gemeente Wierden houdt op woensdag 13 oktober van 19.30 tot 22.30 uur een inspiratie-avond voor alle ondernemers uit de gemeente.

Tijdens de inspiratie-avond wil men samen nadenken over de kansen en mogelijkheden die het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug en Twents Reggedal biedt voor ondernemers. Adri Ooms (programmamanager Nationaal Park) en Rik Smienk zullen een toelichting geven en er wordt gesproken over kansen en mogelijkheden die ondernemers zien, voor de gemeente en voor zichzelf. Tot slot is er gelegenheid om te netwerken. Wethouder Richard Kortenhoeven: “Het college van burgemeester en wethouders hecht er belang aan om samen met betrokkenen invulling te geven aan het vernieuwde Nationaal Park. Geïnteresseerden kunnen zich tot 8 oktober aanmelden via: 

www.wierden.nl/nationaalpark

Meer berichten