<p>Mango Almelo is d&eacute; mobiliteitsspecialist in de regio. Of u nu komt voor een scootmobiel, rollator, rolstoel of ander hulpmiddel, Mango Almelo levert uitstekende service en goed advies.</p>

Mango Almelo is dé mobiliteitsspecialist in de regio. Of u nu komt voor een scootmobiel, rollator, rolstoel of ander hulpmiddel, Mango Almelo levert uitstekende service en goed advies.

Van mobiliteit tot veilig en fijn wonen

ALMELO - Gezond, gelukkig en vitaal ouder worden; dat is wat we allemaal voor ogen hebben. Maar met de leeftijd komen helaas ook voor veel mensen lichamelijke uitdagingen. Je beweegt misschien wat moeilijker, de stabiliteit is wat minder... het maakt je onzeker en kan je belemmeren bij de dingen die je graag wil doen. Mango Almelo kan hierbij helpen; om mobiel te blijven én om aangenaam zelfstandig te kunnen blijven wonen.

Mango is bij de meeste lezers inmiddels goed bekend qua de mobiliteitsondersteuning die zij bieden. Zo zijn zij dé scootmobielspecialist in onze regio. Dankzij een uitgebreid assortiment is er voor iedere gebruiker een passende scootmobiel te vinden om mobiel te blijven. In de winkel kunt u terecht voor goed advies en een proefrit, wat ook aan huis mogelijk is. Bovendien verzorgt Mango ook het onderhoud aan uw nieuwe scootmobiel in eigen beheer. Dankzij snelle en vakkundige service blijft u altijd mobiel.

Nieuwe modellen

Omdat de ontwikkelingen ook op mobiliteitsgebied niet stilstaan, heeft Mango Almelo ook het assortiment aan rollators, scootmobielen en rolstoelen verder uitgebreid. Voor iedere gebruiker en ieder gebruiksdoel is er wel een passend model te vinden. Denk bijvoorbeeld aan een compacte, lichte rollator die makkelijk in de auto mee te nemen is. Of juist een grotere duoscootmobiel waarmee u comfortabel samen met een partner reist in de eigen omgeving. Bij rolstoelen is er een uitgebreide keuze uit zowel de traditionele duw-rolstoel als moderne elektrische exemplaren voor binnen- en buitengebruik. Ook hier gaat op: passend advies is belangrijk voor het beste resultaat. Een bezoek aan de winkel maakt duidelijk dat er vaak meer te koop is dan u wellicht denkt; ook iets wat aansluit op úw specifieke wensen. Een breed assortiment accessoires is eveneens voor handen.

Ook binnenshuis

Wat bij u mogelijk minder bekend is, is het steeds grotere assortiment voor binnenshuis. Zo biedt Mango onder meer trapliften aan, wanneer traplopen allemaal wat moeilijker gaat als gevolg van lichamelijke klachten. Daarnaast is ook het assortiment hulpmiddelen voor de badkamer steeds groter geworden de afgelopen tijd. Helaas gebeuren jaarlijks de meeste ongelukken met vallen in de badkamer; deze kunnen ernstig letsel veroorzaken. U kunt precies de steun krijgen die nodig is; denk bijvoorbeeld aan een badplank voor makkelijk in- en uitstappen van het bad. Of een douchekruk wanneer staan lastiger is. Andere hulpmiddelen zoals een glijstang of toiletverhoger maken ook dit een stukje makkelijker. Ook een volledig inloopbad of veilige douchecel zijn mogelijk. Dankzij de samenwerking met professionele installateurs zijn deze in één dag te plaatsen.

Vóór het nodig is

Als gezonde, vitale lezer denkt u wellicht: “Dat heb ik toch allemaal niet nodig? Ik ben gezond!” En dat is uiteraard geweldig. Maar toch sporen we u aan om al wel eens na te denken over de toekomst. Laat aanpassingen niet pas uitvoeren wanneer u ten val bent gekomen. Denk nú al na over hoe u dit juist kunt voorkomen. Zo is uw badkamer comfortabel en veilig, wanneer u de ondersteuning wél nodig hebt.

Kom langs

U bent van harte welkom bij Mango Almelo, gevestigd aan de Einsteinstraat 8a. U kunt dan uitgebreid kennis maken met het brede assortiment én gelijk passend advies krijgen. U kunt ook een vrijblijvende thuisdemonstratie met proefrit aanvragen. Bel voor informatie met: 0546-453296 of kijk op: www.scootmobieltwente.nl.

Meer berichten