Foto: Shutterstock

Oecumenische dienst op het Lageveld

WIERDEN - Afgelopen maanden is het idee geboren om een oecumenische dienst te organiseren waarin de volgende elementen naar voren komen: danken voor wat er weer mogelijk is na een lange periode van strenge coronamaatregelen, gedenken wat we met elkaar hebben meegemaakt in de afgelopen twee jaar en hoopvol vooruitblikken. Op 12 september om 15.00 uur zal de dienst plaatsvinden.

Voorgangers uit de verschillende kerken van Wierden en vele anderen  werken mee aan deze dienst. Tevens zal de band Burgeon een muzikale bijdrage leveren. De dienst vindt plaats op het Lageveld dus neem zelf een stoel of deken mee om op te zitten. Tip: neem koffie/thee/limonade met iets lekkers mee om tijdens de dienst van te genieten. Inloop is vanaf 14.30 uur. Kom zoveel mogelijk op de fiets. Parkeerkosten voor de auto zijn voor eigen rekening. 

Alternatief

Mocht de dienst door slecht weer niet doorgaan op het Lageveld dan zal Burgeon een concert geven in de Gereformeerde kerk aan de Spoorstraat waar iedereen welkom is. Dit zal uiterlijk zaterdag 11 september kenbaar worden gemaakt op de websites van de kerken. Hiervoor zal online aangemeld moeten worden, er zijn 100 plaatsen beschikbaar.

Meer berichten