Online trainingen helpen bij het vinden van werk. Van LinkedIn tot jezelf presenteren via online gesprekken; alles komt aan bod voor het vinden van een baan die bij je past.
Online trainingen helpen bij het vinden van werk. Van LinkedIn tot jezelf presenteren via online gesprekken; alles komt aan bod voor het vinden van een baan die bij je past.

Hulp bij vinden van werk

Algemeen

WIERDEN - De bibliotheek is tegenwoordig een heel brede voorziening. U kunt hier ook terecht voor advies en ondersteuning bij veel vragen over bijvoorbeeld werk en inkomen. Zo biedt men hulp bij het ontdekken van je eigen talent en het vinden van werk dat bij je past. Daarvoor worden dit najaar 16 gratis online trainingen gegeven.

Elke maand heeft een ander thema, bijvoorbeeld jezelf goed presenteren, netwerken en LinkedIn. De trainingen zijn voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan of die zich alvast op de toekomst wil voorbereiden. Het aanbod bestaat uit sollicitatiespreekuren, trainingen en netwerkbijeenkomsten, die plaatsvinden tussen september en januari. Alle activiteiten zijn online, zodat iedereen vanuit huis kan deelnemen.

Ook online solliciteren komt steeds vaker voor. September staat in het teken van hoe je ook via een beeldscherm een goede eerste indruk maakt. Zo vindt op 17 september de training ‘Beter in Beeld’ plaats, waarbij imagostylist Simone Tiehatten vertelt hoe je jezelf online goed kunt presenteren. Kijk voor informatie en aanmelding op www.bibliotheekwierden.nl. De eerste activiteit is een online sollicitatiespreekuur op woensdag 1 september van 10.00 tot 12.00 uur. Hebt u vragen of wilt u meer weten over het programma? Neem dan contact op met Rinske Zevenbergen via e-mail R.zevenbergen@bibliotheekwierden.nl of telefonisch 0546-572784.

Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 9 minuten geleden
Afbeelding
Mooie opbrengst ZOA collecte 5 uur geleden
Showmagazijn is dé scherp geprijsde badkamerspecialist op Woonboulevard Almelo. (Foto: Peter Timmer)
Showmagazijn heeft scherpe prijzen 7 uur geleden
Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau gisteren
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 24 apr, 14:09
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 24 apr, 10:00
Afbeelding
Inloop met lunch in De Bron 24 apr, 10:00
Er kan worden gekozen tussen routes van 12, 25 en 50 kilometer.
Hemelvaartsdag Fietstocht vanaf het Akkerhus Ypelo 24 apr, 07:58