<p>&#39;t Oosterhoes: een gezellige ontmoetingsplek die hopelijk ook op langere termijn behouden kan blijven voor de gemeenschap van Wierden-Oost.</p>

't Oosterhoes: een gezellige ontmoetingsplek die hopelijk ook op langere termijn behouden kan blijven voor de gemeenschap van Wierden-Oost.

De Welle neemt dit jaar afscheid van ‘t Oosterhoes

WIERDEN - Welzijnsinstelling De Welle heeft de huur van ‘t Oosterhoes in Wierden opgezegd per 1 november 2021. De afgelopen drie jaar had De Welle een huurcontract voor het pand afgesloten bij Reggewoon, wat nu afloopt. ‘t Oosterhoes is in gebruik als ontmoetingsruimte met onder meer gezellige koffieochtenden. Reggewoon deed jarenlang zelf de exploitatie van deze voorziening, maar door de veranderde wetgeving kon dit niet meer. De Welle sprong in het gat, met de ambitie om hier een breder wijkcentrum van te maken voor Wierden-Oost. Dit is helaas nooit goed van de grond gekomen aldus De Welle. Nu huren met name diverse activiteitenclubs ruimtes en bewoners van ‘t Wedervoort komen hier voor ontmoeting. De Welle benadrukt dat ook zij graag willen dat dit behouden blijft. Zij zijn daarom naarstig op zoek naar een nieuwe huurder die dit voort kan zetten. “We zoeken samen met diverse partijen naar een oplossing.”

Meer berichten