<p>De kroket: het onmisbare stukje gezelligheid.</p>

De kroket: het onmisbare stukje gezelligheid.

(Foto: Shutterstock)

SVZW zoekt nu kantinemensen

WIERDEN - Voetbalclub SVZW is op zoek naar mensen die willen helpen in de kantine. Dit is onmisbaar voor het stukje gezelligheid op de vereniging.

De voetbalclub signaleerde de afgelopen tijd dat het aantal vrijwilligers wat in de kantine kan en wil helpen afgenomen is. Het gevolg is echter wel dat de druk op de resterende vrijwilligers verder toegenomen is. Zij moeten hierdoor immers meer diensten draaien om de gaten in de planning op te vangen. SVZW is lang niet de enige vereniging of organisatie die hiermee kampt. Ook op veel andere fronten zijn het afgelopen jaar vrijwilligers afgehaakt als gevolg van de coronacrisis.

SVZW zoekt nu een aantal mensen die tegen een kleine vergoeding werkzaam willen zijn in de kantine. Iedereen vanaf 15 jaar is welkom; het kan dus een leuke bijverdienste zijn én de kans om wat ervaring op te doen. De werktijden zijn op doordeweekse avonden van 18.00 tot 23.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 19.00 uur. Men kan ook een deel van deze uren draaien. Doordeweeks gaat het om bardienst, in het weekend bar- en keukendienst. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Manon Langenhof, via 06-30419732 of manonlangenhof@outlook.com

Meer berichten