<p>Succesvolle weerbaarheidstraining krijgt vervolg met Wierdense jeugd. De start is op 24 augustus, aanmelden kan tot en met 8 augustus.</p>

Succesvolle weerbaarheidstraining krijgt vervolg met Wierdense jeugd. De start is op 24 augustus, aanmelden kan tot en met 8 augustus.

De Welle en Avedan maken jeugd weerbaar

WIERDEN - Het jongerenwerk van Stichting De Welle heeft in samenwerking met Avedan en Evenmens een weerbaarheidstraining ontwikkeld. Vorig jaar hebben jongeren uit Hellendoorn deze training gevolgd en succesvol afgerond met groot enthousiasme. Deze zomer start deze training daarom ook in Wierden.

De weerbaarheidstraining ‘Level Up’ is gericht op jongeren van twaalf tot zestien jaar. De training bestaat uit 8 bijeenkomsten met elk een ander thema. Zo komen de onderwerpen samenwerken, vertrouwen, houding en stemgebruik aan bod, ook zal er aandacht worden besteed aan stressbestendigheid, grenzen stellen en seksuele voorlichting. Ben je tussen de twaalf en zestien? Kun je soms wel een beetje hulp gebruiken? Vanaf 24 augustus 2021, elke dinsdag van 15.30 tot 17.00 uur zal er op aan de Dokter G.H. Beensweg 21 een reeks van 8 bijeenkomsten worden georganiseerd. Er zijn tien plekken beschikbaar en deelname is gratis. Wees er snel bij als je mee wilt doen.
Aanmelden kan tot 8 augustus via: www.evenmens.nl/levelupwierden.

Meer berichten