Algemene foto van een callcenter medewerker
Algemene foto van een callcenter medewerker Foto: Shutterstock

Verbinding van talentvolle werknemers aan werkgevers

Algemeen

TWENTE - Dagelijks houden wij ons bezig met werk van betekenis bieden aan werkzoekenden in regio Twente. Van orderpickers en vrachtwagenchauffeurs tot klantcontactmedewerkers die een coronatest of vaccinatie inplannen. Allemaal werk dat ertoe doet, omdat we weten waarom we het doen. Wij zijn er voor praktisch opgeleide mensen in uitvoerende beroepen. Mensen die iets maken, die iets doen. De chauffeurs, monteurs, de operators en de orderpickers. De callcenter medewerker, de servicemedewerker en de commercieel medewerker.

Ons werk is werk. We bemiddelen mensen niet een keertje, we maken werk van hun werk. We maken werk van het verbinden van mensen met werk waar zij gelukkig van worden, waar ze goed in zijn. We helpen te veranderen als de wereld verandert. We maken werk van ontwikkeling. Door mensen hun drijfveren en talenten te laten ontdekken. Door ze te verbinden met een werkgever waar ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Met banen, werkstages, kennis en opleidingen. Omdat we willen dat mensen ook de komende twintig jaar werk hebben, dat ertoe doet.

Wij werken samen met organisaties die dat ook belangrijk vinden. In een arbeidsmarkt die voortdurend verandert, zijn wij de gesprekspartner voor mensen en bedrijven die zich willen ontwikkelen. Want als je weet waarom je iets doet, neemt de waarde enorm toe.

Vanuit onze vestiging Inhouse TenCate in Nijverdal en onze reguliere vestiging in Almelo, beide onder leiding van franchiseondernemer Jeroen Duijm, zoeken wij dagelijks de uitdaging op om mensen te helpen aan een baan waar zij het beste in zichzelf naar boven kunnen halen. Wij ondersteunen en begeleiden in de ontwikkeling van onze flexkrachten. Ook voorzien wij in opleidingen en cursussen en helpen je bij het creëren van je eigen succesverhaal. Of dit nu alleen om persoonlijke ontwikkeling gaat, om een volgende stap in je carrière of gewoon het switchen van baan, wij helpen je om je doel te bereiken.

Wij hebben volop leuke vacatures in de regio, waaronder bij één van onze topbedrijven in Nijverdal, TenCate! Zoek je toch iets anders? Onze vestiging Almelo heeft ook vele andere vacatures zoals klantencontact, schoonmaak en horeca. Voor ieder wat wils!

Benieuwd wat Olympia voor jou kan betekenen? Kijk voor meer informatie op www.olympia.nl of neem contact op. Voor Olympia TenCate kun je bellen naar 0548-633387 of stuur een e-mail: tencate@olympia.nl. Contactgegevens van vestiging in Almelo zijn 0546-870390 of almelo@olympia.nl. Neem gerust contact met ons op of kom langs. De deur staat altijd open en de koffie staat klaar!

!
Afbeelding
‘Eerst F jeugdtoernooi van HV Kedingen groot succes’ 1 uur geleden
Afbeelding
De meeste teams van Effekt’74 kwamen weer in actie 3 uur geleden
Afbeelding
West Twente heeft team van dertig energiecoaches 15 uur geleden
Afbeelding
The Singing Club 17 uur geleden
Afbeelding
Allerlei activiteiten tijdens de Kinderboekenweek 21 uur geleden
Afbeelding
Diabeteschallenge wordt afgesloten met wandeling 23 uur geleden
Afbeelding
Tweede competitieronde badmintonners BC Flits gisteren
Afbeelding
Gezocht: varianten van het woord suikerbrood gezocht 26 sep, 12:01