Afbeelding
Foto: Shutterstock

Outdoordeal B.V. koopt kavel op Weuste Noord

Algemeen

WIERDEN - De Rijssense onderneming Outdoordeal B.V. heeft een kavel gekocht op het bedrijventerrein Weuste Noord. Dat betekent dat alle kavels op het Wierdense bedrijventerrein op dit moment verkocht of gereserveerd zijn.

Outdoordeal B.V. is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in hoogwaardige, grote outdoor producten. Zij richten zich op de verkoop en hebben een eigen ontwerpafdeling, productiefaciliteiten, logistiek en opslag. Het bedrijf, dat nu nog gevestigd is in Rijssen, groeit uit zijn jasje en kocht op de Weuste Noord een ruime kavel.

Snel verhuizen

Dit jaar gaat de eerste schop in de grond voor het nieuwe pand. Het is de bedoeling dat het bedrijf snel naar Wierden verhuist. Het team is blij met de plek op het industrieterrein. “Zo hebben we meer ruimte voor onze producten en kunnen zo ook nog verder uitbreiden. De samenwerking met de gemeente Wierden is erg prettig”, aldus eigenaar Rick Lankamp.

Alle kavels een bestemming

Wethouder Johan Coes constateert dat voor alle kavels inmiddels een bestemming is. “Outdoordeal B.V. is een mooie aanvulling op het bedrijventerrein. Ik ben blij dat we deze onderneming een plek hebben kunnen bieden op dit compacte en goed bereikbare bedrijventerrein.”

!
Afbeelding
‘Eerst F jeugdtoernooi van HV Kedingen groot succes’ 1 uur geleden
Afbeelding
De meeste teams van Effekt’74 kwamen weer in actie 3 uur geleden
Afbeelding
West Twente heeft team van dertig energiecoaches 15 uur geleden
Afbeelding
The Singing Club 17 uur geleden
Afbeelding
Allerlei activiteiten tijdens de Kinderboekenweek 21 uur geleden
Afbeelding
Diabeteschallenge wordt afgesloten met wandeling 23 uur geleden
Afbeelding
Tweede competitieronde badmintonners BC Flits gisteren
Afbeelding
Gezocht: varianten van het woord suikerbrood gezocht 26 sep, 12:01