<p>Verveling is zeker niet nodig deze zomer! De Welle organiseert leuke activiteiten voor jong en oud.</p>

Verveling is zeker niet nodig deze zomer! De Welle organiseert leuke activiteiten voor jong en oud.

(Foto: Shutterstock)

De Welle komt met zomeractiviteiten

WIERDEN - De zomervakantie begint weer. Veel vaste activiteiten liggen stil, maar we hoeven ons zeker niet te vervelen zo belooft De Welle. Zij werken namelijk aan diverse leuke zomeractiviteiten voor de komende tijd.

Veel mensen vieren dit jaar vakantie dichter bij huis, waardoor verveling een concreet risico kan zijn. Nu er weer meer mogelijk is door de verruimde coronamaatregelen is ook De Welle extra enthousiast om dingen te organiseren voor zowel jong als oud. Zo organiseren zij de Zonneweken voor kinderen die graag iets actiefs willen doen met leeftijdsgenoten. Voor jongeren die zin hebben in een sportieve uitdaging is er het Yu Man Youth programma. Daarnaast worden ook de activiteiten in de Socio-ruimtes weer opgepakt.

Binnenkort wordt het gehele programma bekend gemaakt. Meer informatie is altijd te vinden op de website www.stichtingdewelle.nl. Zijn er vragen over activiteiten of wilt u liever het programma op papier ontvangen? Neem dan telefonisch contact met op met De Welle via 0546-571693.

Meer berichten