Afbeelding

Wandelen voor partners van een volwassene met autisme

Algemeen

TWENTE - Heeft uw partner autisme en bent u op zoek naar een stukje herkenning? Wilt u met anderen informatie en ervaringen kunnen delen? Stichting Evenmens organiseert wandelingen voor partners van een volwassene met de diagnose of het vermoeden van autisme. 

Omdat er steeds meer bekendheid wordt over autisme en de kenmerken die bij mensen met autisme voor kunnen komen, wil Stichting Evenmens graag verbindingen leggen tussen partners van een volwassene met autisme. “Het is zo fijn dat ik hier niet alles uit hoef te leggen, er is begrip voor elkaar”, aldus een deelnemer. De verbindingen onderling kunnen belangrijk zijn. “Door te delen wat er speelt of vragen te kunnen stellen als die er zijn, kunnen mensen elkaar versterken. Onze ervaring is, erover praten kan helpend zijn”, legt consulente Herma Spoolder uit. Daarom nodigt Evenmens u uit voor een avondwandeling op 20 juli. Deze start om 19.30 uur bij de Sallandse Berg aan de Grotestraat 285 in Nijverdal. Deze wandeling duurt ongeveer een uur, waarna u de gelegenheid heeft om even na te praten. Ook organiseert Evenmens een wandeling op woensdag 21 juli vanaf Infocentrum “Op Duur”, Rijksstraatweg 109 Den Nul (Olst). Deze wandeling start om 10.00 uur en duurt eveneens ongeveer een uur. Daarna is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee.
De wandelingen vinden plaats in kleine groepjes. Aanmelden is verplicht en kan via: www.evenmens.nl/wandelingenASS. Of bel. 0548 638 830.

!
Afbeelding
‘Eerst F jeugdtoernooi van HV Kedingen groot succes’ 1 uur geleden
Afbeelding
De meeste teams van Effekt’74 kwamen weer in actie 3 uur geleden
Afbeelding
West Twente heeft team van dertig energiecoaches 15 uur geleden
Afbeelding
The Singing Club 17 uur geleden
Afbeelding
Allerlei activiteiten tijdens de Kinderboekenweek 21 uur geleden
Afbeelding
Diabeteschallenge wordt afgesloten met wandeling gisteren
Afbeelding
Tweede competitieronde badmintonners BC Flits gisteren
Afbeelding
Gezocht: varianten van het woord suikerbrood gezocht 26 sep, 12:01