Open Tuinenweekend

TWENTE - Tijdens het Open Tuinenweekend op zaterdag 26 en zondag 27 juni van Groei & Bloei stellen tuineigenaren van de afdeling Almelo en omgeving hun tuinen open.

Veel leden waren teleurgesteld toen vorig jaar in verband met de geldende coronamaatregelen het Open Tuinenweekend afgelast werd. Men is dan ook erg blij dat er nu meer mogelijk is en ze de traditie weer kunnen voortzetten. De afgelopen periode is wel gebleken hoe belangrijk tuinen en tuinieren voor de mensen kan zijn. In de eerste lockdown, toen de tuincentra nog geopend waren, was het daar enorm druk.

Mooie tuinen
Dit jaar zijn er 17 eigenaren bereid en enthousiast gevonden hun tuinen open te stellen en hun passie met de bezoekers te delen. 17 tuinen met ieder een eigen sfeer en vormgeving. Een stadstuin, boerderijtuin, een hobbiekwekerij, etc. Wat deze tuinen en hun eigenaren delen is passie en plezier. Plezier in het aanleggen en onderhouden van de tuin. Maar zeker ook het delen van hun hobby met andere geïnteresseerden. Mooie verhalen beluisteren en nieuwe ideeën opdoen maakt het de moeite waard een rondje langs de tuinen te plannen. De tuinen in Almelo, Aadorp, Daarlerveen, Albergen, Langeveen, Daarlerveen, Halle, Westerhaar, Daarle, Wierden, Bruinehaar en Sibculo zijn te bezoeken op 26 en 27 juni van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Meer informatie
Voor de flyer, uitvoerige beschrijving en adressen van alle deelnemende tuinen kijkt u op: www.almelo.groei.nl Hier staat ook algemene informatie over Groei & Bloei.

Meer berichten