Shutterstock
Shutterstock

Golf: dé ideale sport voor vitale ouderen

WIERDEN - Golfclub De Koepel ontving deze week vitale ouderen uit Wierden en Enter om hen eens kennis te laten maken met golf. Een ideale sport die gezelligheid en beweging combineert én ook op hogere leeftijd te beoefenen is.

De kennismaking werd opgezet in samenwerking met welzijnsorganisatie De Welle en de gemeente. In het kader van het project Fijn Leven werden geïnteresseerde ouderen uitgenodigd voor dit sportieve evenement. De Koepel wilde hier graag aan meewerken en stelde in samenspraak met beweeg- en leefstijlcoach Kitty van der Steege van De Welle een passend programma op voor deze groep. Woensdag en donderdag werden de senioren ontvangen voor deze leuke kennismaking. Na een uitleg in kleine groepjes konden zij oefenen met de diverse faciliteiten.

Ook iets voor u?
Iedere zaterdagmiddag is er een open dag bij golfclub De Koepel. Op een laagdrempelige manier krijgen deelnemers een goed beeld van de golfsport én mag iedereen natuurlijk een balletje slaan. Vooraf wel even aanmelden. Dit kan bij het secretariaat per email: info@golfclubdekoepel.nl of per telefoon: 0546-574070. Kijk ook op: www.golfclubdekoepel.nl

Meer berichten