Shutterstock
Shutterstock

Golf: dé ideale sport voor vitale ouderen

Algemeen

WIERDEN - Golfclub De Koepel ontving deze week vitale ouderen uit Wierden en Enter om hen eens kennis te laten maken met golf. Een ideale sport die gezelligheid en beweging combineert én ook op hogere leeftijd te beoefenen is.

De kennismaking werd opgezet in samenwerking met welzijnsorganisatie De Welle en de gemeente. In het kader van het project Fijn Leven werden geïnteresseerde ouderen uitgenodigd voor dit sportieve evenement. De Koepel wilde hier graag aan meewerken en stelde in samenspraak met beweeg- en leefstijlcoach Kitty van der Steege van De Welle een passend programma op voor deze groep. Woensdag en donderdag werden de senioren ontvangen voor deze leuke kennismaking. Na een uitleg in kleine groepjes konden zij oefenen met de diverse faciliteiten.

Ook iets voor u?
Iedere zaterdagmiddag is er een open dag bij golfclub De Koepel. Op een laagdrempelige manier krijgen deelnemers een goed beeld van de golfsport én mag iedereen natuurlijk een balletje slaan. Vooraf wel even aanmelden. Dit kan bij het secretariaat per email: info@golfclubdekoepel.nl of per telefoon: 0546-574070. Kijk ook op: www.golfclubdekoepel.nl

Gemeente Wierden en Werkgeverskring Enter ondertekenen commitmentverklaring. Succesvol haalbaarheidsonderzoek geeft startsein voor een Smart Energy Hub in Enter.
Bedrijven slaan de handen ineen 1 uur geleden
Afbeelding
Generatietuin Wierden: Boom met sneeuwklokjes 1 uur geleden
De Weerwolven van Wakkerdam is een kaartspel voor 8 tot 18 spelers. Deze worden ingedeeld in twee groepen: de burgers en een kleinere groep weerwolven.
Weerwolven spelen bij de Jongereninloop De Welle 3 uur geleden
Er zijn op zondag 28 april allerlei oude motoren te bewonderen bij de Enterse Motor Club.
Jaarlijkse veteranen- en klassieker motoren rit 3 uur geleden
Frank Smit viert zijn gemaakte doelpunt.
SVZW pakt belangrijke punten mee uit Hulsen 5 uur geleden
Het eerste exemplaar van de recreatiekrant is op dinsdag 9 april door wethouder Richard Kortenhoeven in ontvangst genomen.
Veelzijdige recreatie in Wierden vastgelegd in de recreatiekrant 7 uur geleden
Erik van der Ley tijdens optreden vrijwilligersavond.
Belangrijke week voor teams Effekt'74 19 uur geleden
Gemeente Wierden en Landschapsvereniging De Reggestreek zijn tevreden over het verloop van de actie zaadmengsels. V.l.n.r. wethouder Gertjan ten Brinke, Bert Ooms, Jan Nollen en Jolande Hofman.
Gemeente Wierden bloeit op door zaadmengsels actie 21 uur geleden