Afbeelding
Foto: Shutterstock

‘Ik hou van Wierden!’ quiz

Algemeen

WIERDEN - Een show en quiz voor en door Wierdenaren! Ben jij een échte Wierdenaar? Noteer dan zaterdag 8 mei maar vast in je agenda, want dan vindt de “Ik hou van Wierden” show en quiz plaats! Waar het voorjaar normaliter veelal in het teken van een gezellige tijd met familie en vrienden, lekker terrasjes pakken, heerlijk eten en veel leuke feestjes, is dat in deze tijd niet mogelijk.

Daarom heeft de Wiezo (Wierdens Zomerfeesten) voor de inwoners van Wierden een hele leuke avond met entertainment en lekker eten en drinken georganiseerd. De online show en quiz zal uit verschillende onderdelen bestaan. Zo testen ze de kennis van deelnemers in diverse rondes om te bepalen wie dé slimste inwoner van Wierden is. Daarnaast zijn er nog vele leuke opdrachten en verrassingen gedurende de show. De quiz wordt afgewisseld met vooraf opgenomen boodschappen, om zo je waardering naar iemand anders uit te spreken. De Wiezo is de straat op gegaan en in gesprek geweest met Wierdenaren. Hier zijn bijzondere gesprekken uit ontstaan.

Thuis voor de buis
Zaterdag 8 mei wordt dus echt een feestje, gewoon thuis voor de buis! Verzamel jouw favoriete mensen (maximaal twee personen) voor een leuke avond bij elkaar en scoor allemaal een ticket om deel te nemen aan de quiz! Je maakt ook nog eens kans op hele leuke prijzen! Het bekijken van ‘Ik Hou Van Wierden’ is geheel gratis. Wil je meedoen met de quiz en daarmee kans maken op mooie prijzen? Koop dan snel je tickets via: https://shop2.ticketapp.nl/yMLrpJubZkug/evenementen/622244110/tickets.

Afbeelding
'Veiligheid binnen en buiten de grenzen' 17 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 19 uur geleden
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 18 apr, 17:43
Afbeelding
Eat to meet: een ontmoetingsbrunch voor jongeren 18 apr, 11:58
Wandel mee met een groep, elke week een stukje verder.
Wandelchallenge: werken aan gezondheid en conditie 18 apr, 07:58
Afbeelding
Wvc Volley Dames voor het eerst kampioen als 'Weghorst Makelaardij WVC Volley' 17 apr, 17:58
Bij Leen Bakker Almelo is de nieuwe collectie binnen.
Nieuwe collectie bij Leen Bakker 17 apr, 14:01
Afbeelding
Ambulare Wierden organiseert Oranjetocht 17 apr, 09:55