Foto: Shutterstock

‘Ik hou van Wierden!’ quiz

WIERDEN - Een show en quiz voor en door Wierdenaren! Ben jij een échte Wierdenaar? Noteer dan zaterdag 8 mei maar vast in je agenda, want dan vindt de “Ik hou van Wierden” show en quiz plaats! Waar het voorjaar normaliter veelal in het teken van een gezellige tijd met familie en vrienden, lekker terrasjes pakken, heerlijk eten en veel leuke feestjes, is dat in deze tijd niet mogelijk.

Daarom heeft de Wiezo (Wierdens Zomerfeesten) voor de inwoners van Wierden een hele leuke avond met entertainment en lekker eten en drinken georganiseerd. De online show en quiz zal uit verschillende onderdelen bestaan. Zo testen ze de kennis van deelnemers in diverse rondes om te bepalen wie dé slimste inwoner van Wierden is. Daarnaast zijn er nog vele leuke opdrachten en verrassingen gedurende de show. De quiz wordt afgewisseld met vooraf opgenomen boodschappen, om zo je waardering naar iemand anders uit te spreken. De Wiezo is de straat op gegaan en in gesprek geweest met Wierdenaren. Hier zijn bijzondere gesprekken uit ontstaan.

Thuis voor de buis
Zaterdag 8 mei wordt dus echt een feestje, gewoon thuis voor de buis! Verzamel jouw favoriete mensen (maximaal twee personen) voor een leuke avond bij elkaar en scoor allemaal een ticket om deel te nemen aan de quiz! Je maakt ook nog eens kans op hele leuke prijzen! Het bekijken van ‘Ik Hou Van Wierden’ is geheel gratis. Wil je meedoen met de quiz en daarmee kans maken op mooie prijzen? Koop dan snel je tickets via: https://shop2.ticketapp.nl/yMLrpJubZkug/evenementen/622244110/tickets.

Meer berichten