Volle tank én een goed gevoel

WIERDEN - Wat is nou leuker? Krijgen of geven? De ondernemers van De Vrije Pomp weten het wel. Bij Tank & Schenk, het spaarprogramma van De Vrije Pomp/Tankstation Peut Wierden, heb je een volle tank en een goed gevoel. En wat geeft nu een beter gevoel dan de allerliefste wens van een ernstig, soms zelfs levensbedreigend ziek kind in vervulling te laten gaan?

Om zoveel mogelijk van deze allerliefste wensen te vervullen hebben DVP/ tankstation Peut Wierden en Make-A-Wish Nederland de handen ineen geslagen. Dit jaar staat Make-A-Wish Nederland als landelijk goed doel centraal bij Tank & Schenk. Dat betekent dat ze het enige landelijke goede doel zijn waar dit jaar voor gespaard kan worden op het tankstation.

25 tankstations
Het spaarprogramma is in november 2014 gelanceerd op het eerste Peut tankstation van Nederland en wordt inmiddels door 25 tankstations van zelfstandige ondernemers gebruikt. Tank & Schenk onderstreept de lokale betrokkenheid van de tankstation ondernemer. Als mkb’ers staan ze midden in de samenleving en helpen ze samen met hun klanten liever verenigingen en goede doelen dan ze met gelikte loyalty systemen voor producten van grote multinationals te laten sparen.

Spaarprogramma
Tank & Schenk geeft klanten de gelegenheid om met een goed gevoel het tankstation te verlaten. Voor elke liter brandstof die wordt getankt gaat er 1 cent naar een lokale vereniging of goed doel. Welke dat is, bepaalt de klant op de tablet bij de kassa. Op deze manier heeft het unieke spaarprogramma Tank & Schenk ervoor gezorgd dat landelijke goede doelen en het lokale verenigingsleven al ruim zevenhonderdduizend euro hebben kunnen verdelen. Elkaar ondersteunen, een steuntje in de rug geven. Kernwaarden die goed passen bij het tankstation.

Meer berichten