Maak je tuin sfeervol en zomer-klaar!

Maak je tuin sfeervol en zomer-klaar!

TWENTE - Na een paar heerlijke winterse dagen waarin we de schaatsen weer konden onderbinden en waarin jong en oud massaal achter de auto sleetje reed is nu toch echt het lenteweer aangebroken.

We hebben de handschoenen nog maar net in de kast gelegd of de korte broek wordt weer voor de dag getoverd. Je kijkt naar buiten en denkt ‘heerlijk! weer even de tuin in.’ Maar waar begin je dan? Het gras is er door de sneeuw niet beter op geworden, de schutting kan wel een likje verf gebruiken en de schuur.. ja, die is pas echt aan vervanging toe.

Ideale tuin
Onze tip; begin bij het begin. Denk eens goed na over hoe jouw ideale tuin eruit moet komen te zien. Heb je hier geen helder beeld van? Geen probleem, we helpen je graag een handje! Outdoor gigant helpt van idee tot uitwerking. We beginnen bij de basis en voor je het weet heb je een prachtige, onderhoudsvrije tuin waar je de hele zomer van kunt genieten. Zo zijn er verschillende soorten bestrating en terrassen, kunstgras en grindsoorten maar ook afwerkingen voor bloemen, borders of een mooie ombouw voor die containers die altijd zo verschrikkelijk in het zicht staan. En natuurlijk waar we al jaren in uitblinken; de allermooiste en voordeligste overkapping op maar gemaakt voor jouw tuin. Neem dit voorbeeld hieronder; een overkapping met vloer, verlichting, alles erop en eraan hoeft nog geen 5.000 euro te kosten!

Meer informatie
Neem eens een kijkje op www.outdoorgigant.nl of neem contact op met onze professionals.

Meer berichten