Afbeelding

Bewonersavond zonnevelden in gemeente Wierden

Algemeen

WIERDEN - Op 28 januari organiseert de gemeente Wierden een digitale bewonersavond. Inwoners worden geïnformeerd en kunnen al hun vragen stellen over de toekomst van opwekken van duurzame energie via zonnevelden. Het is belangrijk voor inwoners goed op de hoogte te zijn en weten wat er de komende jaren in de gemeente Wierden staat te gebeuren. De digitale bewonersavond start om 20.00 uur en is te volgen via Zoom. Aanmelden hiervoor is nodig.

De gemeente wil graag weten wat de vragen zijn van inwoners en wat hun zorgen of ideeën zijn over het opwekken van duurzame elektriciteit via zonnevelden en zonnepanelen op grote daken. Inwoners worden geïnformeerd en kunnen al hun vragen stellen over de toekomst van het opwekken van duurzame elektriciteit via zonnevelden. Tijdens de bewonersavond praten we met wethouder Richard Kortenhoeven, Tonnie Kroezen (SDEWE), Hans Schoolderman (gemeente Wierden) en een ondernemer uit de gemeente. Vragen van de kijkers kunnen live in de uitzending beantwoord worden.

Vooraf aanmelden
Inwoners kunnen via Zoom de bewonersavond volgen. Aanmelden kan via duurzaam@wierden.nl. Kijkers ontvangen dan een link naar de digitale bewonersavond. Op www.wierdengaatvoorduurzaam.nl/28-januari staat alle informatie en het programma nader uitgelegd. Vragen kunnen ook vooraf ingestuurd worden naar duurzaam@wierden.nl.

Meer informatie
Meer informatie over opwekken van duurzame elektriciteit in de gemeente Wierden is te vinden op www.wierdengaatvoorduurzaam.nl

Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 5 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 9 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 13 uur geleden
Afbeelding
Inloop met lunch in De Bron 13 uur geleden
Er kan worden gekozen tussen routes van 12, 25 en 50 kilometer.
Hemelvaartsdag Fietstocht vanaf het Akkerhus Ypelo 16 uur geleden
Waar het allemaal begon in Almelo – 1957 – Grotestraat 106
Roessingh Revalidatie Techniek heeft nieuwe aanmeetlocatie 23 apr, 13:42
Tijdens een van de bijeenkomsten werd er opnieuw getrouwd.
Bijeenkomsten 'De Kracht van Herinnering' 23 apr, 12:05
Frank Smit van SVZW scoorde weer twee keer.
SVZW - Achilles '12: Opnieuw volle buit voor de Zwaluwen 23 apr, 10:16