Bewonersavond zonnevelden in gemeente Wierden

Bewonersavond zonnevelden in gemeente Wierden

WIERDEN - Op 28 januari organiseert de gemeente Wierden een digitale bewonersavond. Inwoners worden geïnformeerd en kunnen al hun vragen stellen over de toekomst van opwekken van duurzame energie via zonnevelden. Het is belangrijk voor inwoners goed op de hoogte te zijn en weten wat er de komende jaren in de gemeente Wierden staat te gebeuren. De digitale bewonersavond start om 20.00 uur en is te volgen via Zoom. Aanmelden hiervoor is nodig.

De gemeente wil graag weten wat de vragen zijn van inwoners en wat hun zorgen of ideeën zijn over het opwekken van duurzame elektriciteit via zonnevelden en zonnepanelen op grote daken. Inwoners worden geïnformeerd en kunnen al hun vragen stellen over de toekomst van het opwekken van duurzame elektriciteit via zonnevelden. Tijdens de bewonersavond praten we met wethouder Richard Kortenhoeven, Tonnie Kroezen (SDEWE), Hans Schoolderman (gemeente Wierden) en een ondernemer uit de gemeente. Vragen van de kijkers kunnen live in de uitzending beantwoord worden.

Vooraf aanmelden
Inwoners kunnen via Zoom de bewonersavond volgen. Aanmelden kan via duurzaam@wierden.nl. Kijkers ontvangen dan een link naar de digitale bewonersavond. Op www.wierdengaatvoorduurzaam.nl/28-januari staat alle informatie en het programma nader uitgelegd. Vragen kunnen ook vooraf ingestuurd worden naar duurzaam@wierden.nl.

Meer informatie
Meer informatie over opwekken van duurzame elektriciteit in de gemeente Wierden is te vinden op www.wierdengaatvoorduurzaam.nl

Meer berichten