Creatieve invulling voor gebedsweek

Creatieve invulling voor gebedsweek

WIERDEN - Komende zondag gaat de internationale gebedsweek voor eenheid van christenen weer van start. Ook de Hervormde Gemeente Wierden staat hier bij stil. Dit jaar verloopt deze anders dan gebruikelijk.

Als gevolg van de coronacrisis zijn ook kerkelijke activiteiten sterk beperkt. Hierdoor kon men dit jaar geen gebedsruimte in de consistorie maken. Fysieke gebedsbijeenkomsten zijn ook niet mogelijk. De kerk werkte daarom aan de opzet van een digitaal gebedsbord, waar mensen zelf een gebedspunt kunnen plaatsen. Dagelijks zijn er andere thema’s die aan bod komen in de gebedsweek, met als overkoepelend thema: ‘Blijf in mijn liefde’; aangedragen door de zusters van een kloostergemeenschap in Zwitserland.

Startdienst
Deze zondag 17 januari zal in de gereformeerde kerk om 10.00 uur een oecumenische dienst gehouden die online te volgen is via het YouTube kanaal van de Gereformeerde Kerk Wierden. Eventuele verdere diensten zullen ook waarschijnlijk online te volgen zijn, dit is op het moment van schrijven nog niet concreet. Kijk daarom voor de laatste ontwikkelingen op: www.hervormdwierden.nl

Meer berichten