Afbeelding

Leuke wandelroutes tijdens lockdown

Algemeen

WIERDEN - We zitten momenteel nog volop in de lockdown, waarbij de maatregelen waarschijnlijk nog wel even van kracht blijven. Een uitje zit er ook nu nog niet in en (klein)kinderen moeten voorlopig thuisblijven van school en opvang.

Speciaal voor in de lockdown periode heeft De Welle een puzzelroute uitgezet van 5,5 kilometer in de omgeving van De Barkel en Hoge Hexel. Een leuke route voor jong en oud! Onderweg zijn de antwoorden op een twaalftal vragen te vinden. De antwoorden kunnen per post of mail naar De Welle verzonden worden. Onder de juiste inzendingen zullen ze enkele prijsjes verloten. Daarnaast zet Stichting De Welle in ieder geval tot eind januari tweewekelijks een nieuw ommetje uit in de kernen van Enter, Wierden, Hellendoorn en Nijverdal. Deze wandelroutes zijn tussen de twee en drie kilometer en dicht bij huis. Liever niet in uw eentje lopen? Gelukkig mag er nog steeds samen gelopen worden (maximaal 2 personen), dus vraag eens een vriend, kennis, buur of familielid mee! Wilt u de routes ontvangen? De routes zijn te downloaden op de website van De Welle of haal de route af bij de volgende afhaalpunten. In Wierden: het kantoor van De Welle aan Dokter G.H. Beensweg 21. En in Enter bij het Gezondheidscentrum aan het Dorpsplein 1.

Afbeelding
Veel positieve reacties over sportinstuif van De Welle 2 uur geleden
Samen met verschillende partijen willen de 14 Twentse gemeenten werken aan een vitale samenleving met ruimte voor iedereen.
Sport voor iedereen mogelijk maken 18 uur geleden
Woonboulevard Almelo trapt de serie braderieën af met een Middeleeuwse Braderie. (Foto: Larissa van Zeist)
Stoomtrein rijdt op tweede paasdag 22 uur geleden
Alle verenigingen zijn uitgenodigd om volgend jaar weer mee te doen met de competitie.
Kluppelshuizen 1 wint de klootschietcompetitie 22 uur geleden
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 27 mrt, 08:06
Vaccinatie moet het kind al bij de geboorte goede bescherming bieden tegen kinkhoest.
GGD ziet ook hier de toename kinkhoest 26 mrt, 18:12
Afbeelding
Generatietuin weer klaar voor de lente en zomer 26 mrt, 11:57
Afbeelding
Jan Quintus Zwart al 40 jaar dirigent van Looft den Heer 26 mrt, 07:58