Techniek leer je bij REMO!

Techniek leer je bij REMO!

TWENTE - REMO stoomt jongeren klaar voor een baan in de techniek. Samen met het ROC van Twente biedt REMO BBL-opleidingen op mbo niveau 2, 3 en 4 aan voor metaal, verspanen, mechatronica, elektrotechniek, installatietechniek en duurzame installaties. Deze laatste is een nieuwe opleiding en heeft betrekking op de nieuwste technieken op het gebied van installatie- en elektrotechniek.

De opleidingen van REMO bieden een pakkende combinatie van theorie en praktijk. Drie dagen in de week ben je aan het werk. De andere 2 dagen ben je op het schitterende praktijkcentrum in Rijssen. Zo leer je het vak in de praktijk en leer je alleen de theorie die je echt in je werk nodig hebt. Want zeg nou zelf, het is toch ook veel leuker om aan de machine te staan om vervolgens te horen hoe het verspanen door die machine nou eigenlijk werkt?

Baangarantie
De opleiding is geheel gratis én je verdient 5 dagen in de week salaris. Na het succesvol afronden van jouw opleiding blijf je in dienst van je werkgever, een fantastische baangarantie! Nieuwsgierig geworden? Bekijk de website en neem deel aan onze online open dag.

Om- en bijscholing
REMO leidt niet alleen jongeren op voor de techniek. Ook mensen uit andere branche of medewerkers die hun kennis willen verbreden of verdiepen kunnen o.a. via om- of bijscholing een opleiding bij REMO doorlopen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

www.remo-wt.nl
Tel: 0548 – 51 51 52.

Meer berichten