Lemerij Verhuur Borne op De Veldkamp

Lemerij Verhuur Borne op De Veldkamp

BORNE – Lemerij Verhuur Borne is verhuisd naar bedrijventerrein De Veldkamp. Vanaf heden zijn ze gevestigd aan de Morsteloven 8 te Borne. De vestigingen in Almelo en Hengelo blijven bestaan. Volgens eigenaren Ben en Jan Ellenbroek werd het tijd om het oude pand in Borne in te ruilen voor een nieuw bedrijfspand.

“Wij hadden toch echt wel te maken met ruimtegebrek. We konden er elke keer een stukje bij aantrekken, maar op een gegeven moment houdt het natuurlijk wel op. We merkten dat we te weinig ruimte hadden voor de grote machines en op deze nieuwe locatie hebben we tweemaal zoveel ruimte. Dat is gewoon heel belangrijk voor ons”, zegt Ben.

Voordelen
Architect Building Design en aannemersbedrijf Wilmink-Oosterveld creëerden er een modern en vooral ook efficiënt complex met drie bouwlagen en een totale vloeroppervlakte van zo’n 2.700 vierkante meter, laat Ben weten. Het perceel is maar liefst twee keer zo groot. De bereikbaarheid is goed geregeld, er zijn voldoende parkeerplaatsen, er is een grotere voorraad van machines en daarnaast bezorgt Lemerij Verhuur aan huis. Volgens Ben is het begrijpelijk dat Lemerij Verhuur steeds blijft uitbreiden. “Het is natuurlijk heel gemakkelijk als je bij ons de producten huurt. Als je een machine koopt, moet je het ook kunnen opslaan en daar hebben veel mensen niet de ruimte voor. Daarnaast heb je bij ons de service van het onderhoud, de mogelijkheid om verschillende machines te gebruiken.” Ben denkt dan bijvoorbeeld aan een hoogwerker. “Je hebt verschillende soorten, hoogtes. De ene keer heb je een lichte machine nodig en de andere keer een iets zwaardere. Bij ons zijn al die soorten op voorraad, daarom is het een voordeel voor onze klanten om hier te komen.”

Coronatijd
Lemerij Verhuur bekent dat enkele werkzaamheden wel minder zijn geworden door de maatregelen van het coronavirus, zoals evenementen. Maar Ben wil vooral optimistisch blijven. “Wij verhuren wel veel aan evenementen en dat is allemaal weggevallen. Dat merk je wel, maar er zijn ook meer mensen thuis aan het klussen. Dat compenseert wel”, gaat Ben verder. Ondanks het coronavirus kozen eigenaren Ben en Jan er wel voor om te verhuizen in coronatijd. “Deze beslissing stond al vast voordat het coronavirus begon en uiteindelijk komt er een einde aan het virus en dan moeten we alsnog verhuizen. Dus we hadden toch moeten verhuizen, of dat nu of later gebeurt maakt dan vrij weinig uit.”

Verbouwingsplannen
“Voorlopig blijft het rustig van onze kant. We hebben onze vestigingen in Hengelo en Almelo en nu deze, dus voorlopig zijn we wel klaar”, besluit Ben.

Contact opnemen
Voor meer informatie: tel. 074 - 266 86 58 of www.lemerij.nl. Langs komen kan op maandag tot en met vrijdag van 07.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur aan de Morsteloven 8 te Borne.

Meer berichten