Afbeelding

Eersteklas kleding voor alle (feest)dagen

Algemeen

De kans op echt winters weer wordt steeds groter en de feestdagen staan voor de deur. Wil je dus behaaglijk gekleed zijn, maar tegelijkertijd ook goed voor de dag komen? Reken dan op het eersteklas aanbod dameskleding in de online shop van Sans. De perfecte combinatie voor jou is binnen handbereik!

Velen vinden kwaliteit en duurzaamheid van kleding belangrijk, maar let je er ook op dat jouw kledingstukken trendy en betaalbaar is? Kijk dan eens naar de rijke collectie van NA-KD. Dit Zweedse merk ging van start in 2015. Het bedrijf zit in de top 20 van de snelst groeiende bedrijven in Europa en elke maand worden er nieuwe records gebroken. Het merk kan met recht een wereldleider genoemd worden op het gebied van kwaliteitsmode. Bij NA-KD werken gepassioneerde en getalenteerde medewerkers met een jarenlange ervaring in de mode in al haar facetten, van alledaags tot high fashion. Ook wordt er wereldwijd samengewerkt met de populairste influencers en celebrities. Maar de klant staat uiteindelijk natuurlijk centraal. NA-KD wil de oude structuren doorbreken en haar volgers laten zien wat het betekent om je te onderscheiden van de massa. Fashionista’s kunnen de unieke en kunstzinnige koers vast en zeker waarderen.

Ruime keus
NA-KD is van alle markten thuis. Het is wat dat betreft geen enkel probleem om een prachtige outfit samen te stellen die helemaal bij jouw smaak en stijl past. Zo is er een ruime keus in broeken, jeans, jurken, rokken, blouses, truien en vesten. Voor een fijne winterjas ben je hier ook aan het juiste adres. De prijzen zijn beslist aantrekkelijk en helemaal als ze ook nog eens afgeprijsd zijn. Voor het vinden van een goede deal zal je dus niet lang hoeven te zoeken!

De vluchtheuvel rond 1933.
Onthulling eerste project SKHE: De vluchtheuvel 1 uur geleden
Afbeelding
Veel positieve reacties over sportinstuif van De Welle 9 uur geleden
Samen met verschillende partijen willen de 14 Twentse gemeenten werken aan een vitale samenleving met ruimte voor iedereen.
Sport voor iedereen mogelijk maken 27 mrt, 18:04
Woonboulevard Almelo trapt de serie braderieën af met een Middeleeuwse Braderie. (Foto: Larissa van Zeist)
Stoomtrein rijdt op tweede paasdag 27 mrt, 13:57
Alle verenigingen zijn uitgenodigd om volgend jaar weer mee te doen met de competitie.
Kluppelshuizen 1 wint de klootschietcompetitie 27 mrt, 13:53
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 27 mrt, 08:06
Vaccinatie moet het kind al bij de geboorte goede bescherming bieden tegen kinkhoest.
GGD ziet ook hier de toename kinkhoest 26 mrt, 18:12
Afbeelding
Generatietuin weer klaar voor de lente en zomer 26 mrt, 11:57