Afbeelding

Kwaliteit en design voor heren

Algemeen

Het seizoen voor warme truien of sweaters breekt langzaam maar zeker aan. Valt het na een blik in je kledingkast op dat er wat weinig keus is? Lees dan snel verder als je wat inspiratie voor nieuwe kleding kunt gebruiken.

De man focust tijdens het shoppen vaak op het praktische: kleding moet in de eerste plaats lekker zitten. Wat het oog betreft, mag het design toch ook worden meegerekend. Het merk NZA, oftewel New Zealand Auckland, combineert kwaliteit en design perfect. NZA laat zich inspireren door het avontuurlijke en ruige karakter van de Nieuw-Zeelandse natuur. Wellicht ben je al bekend met de zomerlijn bestaande uit onder andere modieuze polo’s en korte broeken. Maar wist je dat dit merk ook een uitstekende keus is als je op zoek bent naar een hippe trui of een behaaglijk vest? Ook voor overhemden draaien ze hun hand niet om. Of je nu een neutraal, effen exemplaar nodig hebt of juist een vrolijk en fleurig design zoekt, NZA heeft het allemaal.


Hiernaast mag het belang van prettige ondermode niet vergeten worden. Al sinds 1989 is men bij Björn Borg bezig met de creatie van het perfecte ondergoed. Het resultaat mag er zijn, want de boxershorts staan bekend om hun comfort en uitstekende pasvorm. Bovendien wordt tegenwoordig veelal katoen gebruikt met het BCI-keurmerk. Dit betekent dat het katoen is geproduceerd met oog voor mens en milieu. Er zijn momenteel leuke sets verkrijgbaar van bijvoorbeeld 3 of 5 boxers met bij elkaar passende designs. En het mooie is: hoe meer boxers je tegelijk koopt, hoe voordeliger het is. De grote diversiteit aan kleuren en prints betekent dat er voor ieders smaak wel wat te vinden is.

Shop nu online bij Sans. Dan zit je er straks – als het echt koud wordt – vast en zeker warmpjes bij!

Afbeelding
Veel positieve reacties over sportinstuif van De Welle 1 uur geleden
Samen met verschillende partijen willen de 14 Twentse gemeenten werken aan een vitale samenleving met ruimte voor iedereen.
Sport voor iedereen mogelijk maken 16 uur geleden
Woonboulevard Almelo trapt de serie braderieën af met een Middeleeuwse Braderie. (Foto: Larissa van Zeist)
Stoomtrein rijdt op tweede paasdag 21 uur geleden
Alle verenigingen zijn uitgenodigd om volgend jaar weer mee te doen met de competitie.
Kluppelshuizen 1 wint de klootschietcompetitie 21 uur geleden
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 27 mrt, 08:06
Vaccinatie moet het kind al bij de geboorte goede bescherming bieden tegen kinkhoest.
GGD ziet ook hier de toename kinkhoest 26 mrt, 18:12
Afbeelding
Generatietuin weer klaar voor de lente en zomer 26 mrt, 11:57
Afbeelding
Jan Quintus Zwart al 40 jaar dirigent van Looft den Heer 26 mrt, 07:58