Foto: NESimages/Michael Bulder

Heracles Almelo legt Oubella, Lunding en Meenhöler vast

ALMELO - Heracles Almelo heeft Elias Oubella (19) gecontracteerd. De Duitse centrale verdediger zette afgelopen maandag zijn handtekening onder een tweejarige verbintenis waarin een optie is opgenomen voor nog een seizoen. Oubella komt over van 1. FC Köln II.

In de voorbereiding trainde Oubella al tijdelijk mee bij Heracles Almelo. “Die twee weken heb ik als heel positief ervaren”, vertelt hij. “Ik werd goed opgevangen door het team en voelde me hier op mijn plek. Ik ben blij dat ik nu voor Heracles Almelo getekend heb.” Oubella speelde sinds 2013 in de jeugdopleiding van 1. FC Köln en kwam als jeugdinternational in actie voor Duitsland onder 16 en onder 18.


NESimages/Michael Bulder

Zekerheid
Ook Daniel Mesenhöler heeft een contract getekend bij Heracles Almelo. Daniel Mesenhöler (25) is tot het einde van het seizoen Heraclied. De Duitse doelman trainde sinds vorige week woensdag mee. Vorige week vrijdag zette hij zijn handtekening onder een contract tot medio 2021. Mesenhöler stond afgelopen seizoen onder contract bij Viktoria Köln en zat sinds deze zomer zonder club. Dit geeft meer zekerheid nu de keepers kampen met kleine blessures.


 NESimages/Michael Bulder

Buitenspeler
Kasper Lunding Jakobsen is Heraclied. De Deense buitenspeler komt over van Aarhus GF, dat hem sinds juni verhuurde aan het Noorse Odds BK. Lunding (21) heeft in Almelo een driejarig contract getekend met een optie voor nog een seizoen. “Ik ben een offensieve speler die graag de één-op-één-duels aangaat”, vertelt Lunding over zijn stijl van voetballen. “Mijn doel is om het publiek te vermaken. Ik kan niet wachten om mijn avontuur bij Heracles Almelo te beginnen.” Technisch directeur Tim Gilissen: “Kasper is een talentvolle linksbenige buitenspeler, die we al sinds vorige zomer volgen. Hij is technisch sterk en past daarmee goed in onze manier van spelen.” Lunding speelde sinds 2016 in de jeugd van Aarhus. Hij kwam in meerdere Deense nationale jeugdelftallen in actie.

Meer berichten