Afbeelding

Ga in stijl de herfst in

Algemeen

De zomer is inmiddels echt ten einde. Tijd dus om de luchtige kledingstukken met korte mouw weer in de kast op te bergen. Zowel voor dames als heren een mooi moment om de kledingcollectie weer eens onder de loep te nemen. Een aanvulling op herfst- en wintergarderobe komt nu zeker van pas. Denk bijvoorbeeld aan een warme trui, vest of jas.

Ben je op zoek bent naar trendy kleding met een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit? Kijk dan eens naar Circle of Trust, een merk van Nederlandse bodem. Hun collectie blinkt uit in comfortabele en betaalbare kleding voor iedereen. Het Nederlandse kledingmerk heeft een breed assortiment dat bestaat uit spijkerbroeken, jacks, vesten, jassen, jurken, truien en blouses. Een merk waar je op kunt bouwen, ook op het gebied van duurzaamheid. Tijdens de productie is er namelijk rekening gehouden met de milieu-impact. Zo shop je dus mode- en milieubewust.

Ook voor de jonge, stijlbewust vrouw is er genoeg te kiezen. Het Deense Jacqueline de Yong biedt diverse smaakvolle basics tegen een scherpe prijs. Dit jonge bedrijf volgt de laatste trends op de voet en heeft zodoende altijd wel een passende set voor jou in de aanbieding. Zowel casual kleding voor het uitgaan als een nette uitdossing voor als je aan het werk bent, behoren tot de uitgebreide mogelijkheden.

Er is natuurlijk niet alleen gedacht aan de dames. Voor modebewuste heren is er het merk Blue Industry. Voor een aantal mooie truien en sweaters in stemmige herfstkleuren kun je bij hen terecht. Wat je smaak ook is, voor een hippe aanvulling op je outfit ga je sowieso slagen.

Kom nu snel online shoppen. Vind de kleding die echt bij je past en tegelijk geen aanslag is op je portemonnee. Lach het gure herfstweer in stijl tegemoet bij Sans!

De vluchtheuvel rond 1933.
Onthulling eerste project SKHE: De vluchtheuvel 1 uur geleden
Afbeelding
Veel positieve reacties over sportinstuif van De Welle 9 uur geleden
Samen met verschillende partijen willen de 14 Twentse gemeenten werken aan een vitale samenleving met ruimte voor iedereen.
Sport voor iedereen mogelijk maken 27 mrt, 18:04
Woonboulevard Almelo trapt de serie braderieën af met een Middeleeuwse Braderie. (Foto: Larissa van Zeist)
Stoomtrein rijdt op tweede paasdag 27 mrt, 13:57
Alle verenigingen zijn uitgenodigd om volgend jaar weer mee te doen met de competitie.
Kluppelshuizen 1 wint de klootschietcompetitie 27 mrt, 13:53
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 27 mrt, 08:06
Vaccinatie moet het kind al bij de geboorte goede bescherming bieden tegen kinkhoest.
GGD ziet ook hier de toename kinkhoest 26 mrt, 18:12
Afbeelding
Generatietuin weer klaar voor de lente en zomer 26 mrt, 11:57