De Gravenruiters zoekt collectanten

ALMELO/WIERDEN - De Gravenruiters collecteert van 21 tot en met 26 september voor HandicapNL en zoekt collectanten in de gemeenten Almelo en Wierden. Met de collecte help jij ruiters met een handicap in je eigen plaats. Van het door jou opgehaalde geld komt 50 procent ten goede aan activiteiten voor mensen met een handicap bij De Gravenruiters.

Elk jaar gaan in de laatste week van september duizenden collectanten op pad om te collecteren voor HandicapNL. Dankzij de opbrengst steunt HandicapNL allerlei projecten en activiteiten voor mensen met een handicap. HandicapNL droomt van een Nederland waarin je met een handicap echt kunt meedoen. Een maatschappij waarin je eigen keuzes kunt maken, waarin je weerbaarder bent en zichtbaar is wat je kan en niet wat je beperkt.

Help mee!
Jij kunt helpen door in je eigen buurt een uurtje te collecteren. Help mee en geef je op als collectant! Van 21 tot en met 26 september kun jij met een kleine tijdsinvestering veel betekenen voor mensen met een handicap. Collecteer bij jou in de buurt. Doe mee! Scan de QR-code of geef je op via: www.degravenruiters.nl/handicapnl/. De Gravenruiters helpt mensen met een handicap. Met jouw steun zorg je voor een glimlach op het gezicht van de ruiters. Word collectant en laat mensen met een handicap genieten van het Aangepast paardrijden, Mennen of Huifbedrijden.

Meer berichten