Afbeelding

Jeans voor iedereen voor elk moment

Algemeen

Kijk eens om je heen en tel de spijkerbroeken. De hoeveelheid jeans die u ziet, geeft wel aan dat het een populair kledingstuk is. Dat is natuurlijk niet voor niets.

Ooit zijn jeans speciaal voor werklui ontwikkeld, maar tegenwoordig draagt iedereen ze en bij bijna alle gelegenheden. Denim is zo geliefd dat naast de spijkerbroek ook jasjes, blouses, rokken, jurken en korte broeken van deze stof worden gemaakt. 

Pasvorm
Aangezien mensen er in alle maten en vormen zijn, geldt dat ook voor de modellen van jeans. Er zijn merken zoals bijvoorbeeld Mango en Esprit met jeans dames. De pasvorm van deze broeken is meer gericht op de rondingen die vrouwen over het algemeen hebben. Mannen hebben toch een andere bouw, met als resultaat: jeans mannen. Hierbij kan onder meer gedacht worden aan de jeans van PME Legend of van Jack & Jones. En mocht het zo zijn dat een mannenbroek jou als vrouw beter past of dat een vrouwenbroek jou als man lekkerder zit, dan denken ze bij Sans niet in hokjes. Met jeans voor zowel mannen als vrouwen in de collectie, zorgen zij ervoor dat je een spijkerbroek vindt die perfect past.

Het totale plaatje
Jeans zijn in vele kleuren en wassingen verkrijgbaar. Dat maakt dan ook mogelijk om elke dag een spijkerbroek te dragen en toch elke keer weer anders voor de dag te komen. Door bijvoorbeeld de jeans met casual merkkleding te combineren, maak je je outfit voor vele gelegenheden geschikt. Een zomers topje en spijkerbroek is ideaal voor het pakken van een terrasje. Jeans met T-shirt of overhemd past heel goed bij dagelijkse bezigheden. Door de combinatie van jeans met een top/overhemd en een jasje kan zelfs het favoriete kledingstuk van velen gedragen worden tijdens een chiquere aangelegenheid. 

Op zoek naar de perfecte jeans of een complete outfit? Ga naar de webshop Sans-online!

Afbeelding
Nieuwe tankautospuit voor brandweerkazerne Wierden 1 uur geleden
Afbeelding
'Veiligheid binnen en buiten de grenzen' 19 apr, 09:55
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 19 apr, 07:54
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 18 apr, 17:43
Afbeelding
Eat to meet: een ontmoetingsbrunch voor jongeren 18 apr, 11:58
Wandel mee met een groep, elke week een stukje verder.
Wandelchallenge: werken aan gezondheid en conditie 18 apr, 07:58
Afbeelding
Wvc Volley Dames voor het eerst kampioen als 'Weghorst Makelaardij WVC Volley' 17 apr, 17:58
Bij Leen Bakker Almelo is de nieuwe collectie binnen.
Nieuwe collectie bij Leen Bakker 17 apr, 14:01