Afbeelding

Leuke koffieochtend hervat

Algemeen

WIERDEN - Langzaam komen meer en meer activiteiten op gang. We hebben wat beter grip op de coronacrisis waardoor er langzaam meer ruimte ontstaat voor de leuke dingen in het leven. Ook De Welle in Wierden hervat meer activiteiten waar mensen al sterk naar uitkeken. Zo ook de gezellige koffieochtenden.

Maandag schoven twee echtparen voor het eerst aan in 't Oosterhoes van het Wedervoort om samen een kopje koffie te drinken. Na een lange tijd van afwezigheid door het coronavirus en de maatregelen daaromtrent was dit een zeer welkome afwisseling voor ze. “We hebben ervan genoten en vinden dit echt voor herhaling vatbaar”, aldus de Wedervoortse vrienden die met hun dames weer samen konden bijpraten. Zij gaven zich dan ook direct op voor de volgende week.

Aanmelden
Ook behoefte aan koffie en gezelligheid op afstand? Opgeven kan bij De Welle via 0546-571639. Op www.stichtingdewelle.nl/corona worden de actuele wijzigingen ten aanzien van activiteiten bijgehouden.

Veel activiteiten
Het koffie drinken in 't Oosterhoes in Wierden is normaliter van maandag tot en met vrijdag; van 09.00 tot 10.30 uur. Daarnaast organiseert De Welle ook uiteenlopende andere leuke activiteiten, zoals schilderen, een internetcafé, hobbyclub en soos/kaartclub. Kijk voor de laatste ontwikkelingen rond deze activiteiten en actuele planning op: www.stichtingdewelle.nl Let op: niet alle activiteiten zijn op dit moment hervat en de situatie kan snel veranderen.

Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 9 uur geleden
Afbeelding
Eat to meet: een ontmoetingsbrunch voor jongeren 14 uur geleden
Wandel mee met een groep, elke week een stukje verder.
Wandelchallenge: werken aan gezondheid en conditie 18 uur geleden
Afbeelding
Wvc Volley Dames voor het eerst kampioen als 'Weghorst Makelaardij WVC Volley' 17 apr, 17:58
Bij Leen Bakker Almelo is de nieuwe collectie binnen.
Nieuwe collectie bij Leen Bakker 17 apr, 14:01
Afbeelding
Ambulare Wierden organiseert Oranjetocht 17 apr, 09:55
Fredrik Oppegard in duel met Loizos Loizou van SC Heerenveen. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Heracles ten onder tegen Heerenveen 16 apr, 20:00
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 16 apr, 17:54