Afbeelding

Steunt u ook de Zonnebloem?

Algemeen

WIERDEN - De Zonnebloem afdeling Wierden is al meer dan 60 jaar actief met huisbezoeken, gezellige middagen, vakanties en nog vele andere activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking. Ook in deze bijzondere tijd zijn ze doorgegaan met contact leggen door telefoontjes, door 'raamgesprekken' of door een kaartje te sturen. Bijeenkomsten zijn nog niet mogelijk, maar gelukkig een-op-een contact wel.

De Zonnebloem organiseert elk jaar een loterij, en ook in Wierden kopen veel mensen loten en ondersteunen op die manier ook de plaatselijke afdeling want van elk lot van €2,- blijft er €1,50 in Wierden! En daar kunnen weer leuke dingen mee gedaan worden. Maar dit jaar loopt het allemaal wat anders. Zo kunnen loten niet huis-aan-huis verkocht worden, maar daar is een oplossing voor bedacht.

Verkoop loten
De loten kosten €2,- per stuk. En er zijn prachtige prijzen te winnen. Maar als u meedoet met de Wierdense Superdeal à €10.- krijgt u 5 loten en maakt u extra kans (1 op 20) op een heerlijke taart! En hiermee wordt dan weer de plaatselijke middenstand gesteund. Meedoen kan door het bedrag (aantal loten x €2,-) over te maken op rekeningnummer NL28 RABO 0157 9019 71 t.n.v. Zonnebloem Wierden. Vermeldt u wel het aantal loten en uw adres, dan worden de loten bij u thuis gebracht. De trekking is op maandag 12 oktober 2020.

Heeft u vragen over deze actie? Stuur een e-mail naar: robkortenhorst@gmail.com.

De vluchtheuvel rond 1933.
Onthulling eerste project SKHE: De vluchtheuvel 14 uur geleden
Afbeelding
Veel positieve reacties over sportinstuif van De Welle 22 uur geleden
Samen met verschillende partijen willen de 14 Twentse gemeenten werken aan een vitale samenleving met ruimte voor iedereen.
Sport voor iedereen mogelijk maken 27 mrt, 18:04
Woonboulevard Almelo trapt de serie braderieën af met een Middeleeuwse Braderie. (Foto: Larissa van Zeist)
Stoomtrein rijdt op tweede paasdag 27 mrt, 13:57
Alle verenigingen zijn uitgenodigd om volgend jaar weer mee te doen met de competitie.
Kluppelshuizen 1 wint de klootschietcompetitie 27 mrt, 13:53
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 27 mrt, 08:06
Vaccinatie moet het kind al bij de geboorte goede bescherming bieden tegen kinkhoest.
GGD ziet ook hier de toename kinkhoest 26 mrt, 18:12
Afbeelding
Generatietuin weer klaar voor de lente en zomer 26 mrt, 11:57