Afbeelding

Het verpleegkundig inloop-spreekuur gaat weer van start

Algemeen

WIERDEN - Op meerdere locaties binnen Wierden wordt door de wijkverpleegkundigen van Carintreggeland regelmatig een verpleegkundig spreekuur gehouden waar u gewoon binnen kunt lopen en geen afspraak vooraf hoeft te maken. Uiteraard houden wij hierbij de richtlijnen van het RIVM aan.

Het verpleegkundige spreekuur is gericht op het bieden van preventieve zorg, onder andere door het geven van informatie en advies. U kunt er informatie krijgen over thuiszorg, maar ook mantelzorgers en familieleden van cliënten die al zorg ontvangen geven wij graag informatie/advies. Tijdens dit spreekuur kan de wijkverpleegkundige u uitleggen hoe de thuiszorg binnen Carintreggeland geregeld is en wanneer u in aanmerking komt voor thuiszorg. Hoe is het geregeld met personenalarmering? Welke zorg levert Carintreggeland nog meer? Onder andere deze vragen kunnen gesteld worden tijdens het spreekuur. Tijdens het spreekuur is het mogelijk om uw bloeddruk en uw bloedsuiker op te laten meten, op basis van de uitkomsten kan de wijkverpleegkundige u advies geven. Carintreggeland wil u dan ook van harte uitnodigen om eens op het verpleegkundige spreekuur te komen. Er zijn geen kosten aan verbonden! U hoeft trouwens ook geen lid te zijn van Carintreggeland. En als u liever telefonisch contact wilt of u vindt het prettiger dat de wijkverpleegkundige bij u aan huis komt dan kunt u een afspraak maken via onze centrale; 088-3677000. Zij kunnen u aan de hand van uw postcode doorverbinden met het juiste team.


Waar kunt u terecht?
Dagcentrum de Eikenlaan, Eikenlaan 5; Dinsdag 15 september; 13.00-14.00 uur.

Dagcentrum Kandjoli, Chris Soumokilstraat 69a; Woensdag 16 september; 11.00-12.00 uur.

De Holtinck, De Holtinck 23; Woensdag 16 september; 13.30-14.30 uur.

Gezondheidscentrum de Oosterhof, Akeleistraat 26; Dinsdag 14 juli; 13.00-14.00 uur en dinsdag 8 september; 13.00 -14.00 uur.

Afbeelding
'Veiligheid binnen en buiten de grenzen' 15 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 17 uur geleden
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 18 apr, 17:43
Afbeelding
Eat to meet: een ontmoetingsbrunch voor jongeren 18 apr, 11:58
Wandel mee met een groep, elke week een stukje verder.
Wandelchallenge: werken aan gezondheid en conditie 18 apr, 07:58
Afbeelding
Wvc Volley Dames voor het eerst kampioen als 'Weghorst Makelaardij WVC Volley' 17 apr, 17:58
Bij Leen Bakker Almelo is de nieuwe collectie binnen.
Nieuwe collectie bij Leen Bakker 17 apr, 14:01
Afbeelding
Ambulare Wierden organiseert Oranjetocht 17 apr, 09:55