Afbeelding
Foto: De Welle

De Welle start activiteiten op!

Algemeen

WIERDEN - Nu de maatregelen meer en meer versoepelen, is ook De Welle bezig met het langzamerhand opstarten van verschillende activiteiten. Dit gaat stapsgewijs; niet alles zal gelijk hervat worden.

Om iedereen op de hoogte te houden van deze ontwikkelingen kan men een kijkje nemen op www.stichtingdewelle.nl/corona waar alle activiteiten en diensten staan opgesomd. Het belangrijkste uitgangspunt is dat mensen bij activiteiten niet te dicht op elkaar gaan zitten. Zij kijken dan ook naar wat mogelijk is.

Opgestart
Inmiddels zijn diverse activiteiten hervat. Sinds 11 mei zijn de peuterspeelzalen geopend. De Beweegtuin is gestart in kleinere groepen zonder koffiemoment. De welzijnsarrangementen maaltijden aan huis en personenalarmering (spoedaanvragen) zijn de afgelopen tijd ongewijzigd voortgezet. Sinds deze week worden alle aanvragen voor alarmering weer in behandeling genomen, waarbij eerst een wachtlijst wordt afgehandeld.

Meer activiteiten
Momenteel wordt onderzocht of er animo is voor alternatieve beweegmomenten in de buitenlucht. In ’t Oosterhoes zijn koffieochtenden en ook de Hobbyclub start binnenkort weer. Er wordt gekeken naar het opzetten van een aantal zomeractiviteiten. Voor een volledig en actueel overzicht: zie www.stichtingdewelle.nl/corona.Voor alles geldt dat de richtlijnen van het RIVM worden gevolgd. Zijn er nog vragen over de activiteiten? Dan kan er contact opgenomen worden met De Welle via 0546-571693. Op werkdagen elke ochtend bereikbaar.

Frank Smit van SVZW scoorde weer twee keer.
SVZW - Achilles '12: Opnieuw volle buit voor de Zwaluwen 14 minuten geleden
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 1 uur geleden
Afbeelding
Proces rondom programmeringsafspraken van windenergie in gemeente Wierden 2 uur geleden
Dames Badminton in Wierden telt momenteel 17 leden, maar meer leden zijn welkom.
'Gezellig en sportief' 14 uur geleden
Het Pels-orgel (1945) in de Dorpskerk leent zich uitstekend om de breedte in stijlen te vertolken.
Bevrijdingsconcert in Dorpskerk met gevarieerde orgelwerken 20 uur geleden
Afbeelding
'OpStap' fietsexcursie in natuurgebied De Doorbraak 20 apr, 18:04
Afbeelding
Nieuwe tankautospuit voor brandweerkazerne Wierden 20 apr, 11:54
Afbeelding
'Veiligheid binnen en buiten de grenzen' 19 apr, 09:55