Afbeelding

Elegante kleding voor elke gelegenheid

Algemeen

Nu er zich weer regelmatig zonnige dagen aandienen en we dus steeds vaker weer buiten de deur komen, kan het geen kwaad om de kledingkast eens aan een kritische blik te onderwerpen. De kleding die je enkele seizoenen geleden nog met veel enthousiasme hebt aangeschaft, oogt inmiddels wellicht alweer behoorlijk verouderd en dus weinig modieus. Er bestaan gelukkig ook kledingmerken die je niet alleen nu, maar ook op de lange termijn kunnen verzekeren van een stijlvolle garderobe.

Mango is niet het type merk dat hoog van de toren blaast, het doet gewoon waar het goed in is: mooie, tijdloze kleding creëren. De vrouwenmode van dit merk is absoluut te omschrijven als elegant en charmant. Niet opdringerig, maar zeker ook niet saai!
De collectie dameskleding van Sans is onlangs uitgebreid met een hele reeks artikelen van deze grote Spaanse modeketen. Kies uit het ruime aanbod van bijvoorbeeld broeken, jeans, rokken en jurken. Daarnaast zijn er onder meer t-shirts, tops, truien, jassen en vesten en – niet te vergeten – uiteenlopende mode accessoires beschikbaar. Er is kortom voor elk wat wils. De mode van Mango geeft je onder alle omstandigheden een aantrekkelijke uitstraling dankzij het gebruik van vrolijke prints en frisse kleuren. Je kunt het vergelijken met de vrucht: zoet, fris en soms een beetje exotisch.

Comfortabel én betaalbaar
De diverse kledingstukken van Mango zijn gemaakt van verschillende materialen zoals katoen, polyester en viscose. Een deel van de collectie maakt gebruik van 100% organisch katoen, dit betekent dat er voor de productie geen chemische bestrijdingsmiddelen zijn gebruikt. De materialen garanderen in alle gevallen draagcomfort in combinatie met een schappelijke prijs. Dankzij het brede scala maten en pasvormen is er bovendien altijd een exemplaar te vinden dat jou als gegoten zit. Kijk eens bij Sans online of in de winkel en vind de perfecte nieuwe aanwinst waarmee je jouw zomerse tenue compleet maakt!

Afbeelding
'Veiligheid binnen en buiten de grenzen' 23 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival gisteren
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 18 apr, 17:43
Afbeelding
Eat to meet: een ontmoetingsbrunch voor jongeren 18 apr, 11:58
Wandel mee met een groep, elke week een stukje verder.
Wandelchallenge: werken aan gezondheid en conditie 18 apr, 07:58
Afbeelding
Wvc Volley Dames voor het eerst kampioen als 'Weghorst Makelaardij WVC Volley' 17 apr, 17:58
Bij Leen Bakker Almelo is de nieuwe collectie binnen.
Nieuwe collectie bij Leen Bakker 17 apr, 14:01
Afbeelding
Ambulare Wierden organiseert Oranjetocht 17 apr, 09:55