Foto:

Heracles Soccer camps

ALMELO - Heb jij voetballen de laatste tijd ook zo gemist? Goed nieuws! In de zomervakantie worden er voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 tot en met 15 jaar verschillende Heracles Soccer Camps georganiseerd.

De Soccer Camps in de zomervakantie worden georganiseerd volgens de richtlijnen van het RIVM en de regering. Hierdoor is er een gelimiteerd aantal Heracles Soccer Camps met maximaal 56 plaatsen per editie beschikbaar voor de jonge voetballiefhebbers. Tijdens het Heracles Soccer Camp staat voetbal drie dagen centraal, met een dagprogramma van 09.00 tot 15.00 uur. Op het veld worden verschillende en nieuwe spel,- techniek,- en partijvormen gedaan en staat het plezier van de deelnemers voorop. Naast de deelname ontvangen alle spelers ook een eigen Heracles Soccer Camps tenue, goede begeleiding, een Soccer Camps medaille en ze maken kans op leuke voetbalprijzen.


Data en aanmelden
Het Heracles Soccer Camp bij Oranje Nassau is van 6 tot en met 8 juli. In het stadion van 5 tot en met 7 augustus en bij RKSV Neo in Borne van 12 tot en met 14 augustus. Deelname kost 149 euro, 169 euro voorde stadion-editie. Meer informatie of aanmelden? Kijk snel op www.heracles.nl/soccercamps.

Meer berichten