Afbeelding

Achtste Douwe Egberts-punten actie voor voedselbank Almelo

Algemeen

ALMELO - Evenals voorgaande jaren gaat Lions Club Almelo zich inzetten om zoveel mogelijk DE-punten in te zamelen. De punten worden gebruikt om pakken koffie aan te schaffen voor de Voedselbank Almelo. Voor iedere 500 punten levert de koffiebrander één pak koffie van 250 gram aan de voedselbank.

Op 30 maart van dit jaar kreeg Voedselbank Almelo maar liefst 1226 pakken koffie uitgereikt, Lions Club Almelo is wederom op zoek naar zoveel mogelijk punten om dit jaar de doelstelling van 1300 pakken koffie te behalen. Ook kan vreemde valuta worden gedoneerd. Er zijn inmiddels verschillende inleverpunten in Almelo geopend. Daar kunnen de Douwe Egberts-punten tot 10 januari 2020 ingeleverd worden.

Medemens helpen
Lions Club Almelo hoopt van harte dat er zoveel mogelijk mensen DE-punten en vreemde valuta komen inleveren. "Wij hopen dat iedereen ons wil helpen om onze medemensen die het minder goed hebben de gelegenheid te bieden om van een lekker kopje koffie te kunnen genieten", aldus Arjan Miltenburg namens Lions Club Almelo. De locaties die zich als inleverpunt beschikbaar hebben gesteld zijn: Almeloord Dierenkliniek, Bloem Goud- en edelsmederij, Theaterhotel Almelo, Theater Hof 88, Voedselbank Almelo, het ziekenhuis ZGT Almelo aan de Zilvermeeuw en Medisch Centrum Windmolenhoek.

Fredrik Oppegard in duel met Loizos Loizou van SC Heerenveen. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Heracles ten onder tegen Heerenveen 3 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 5 uur geleden
Gemeente Wierden en Werkgeverskring Enter ondertekenen commitmentverklaring. Succesvol haalbaarheidsonderzoek geeft startsein voor een Smart Energy Hub in Enter.
Bedrijven slaan de handen ineen 9 uur geleden
Afbeelding
Generatietuin Wierden: Boom met sneeuwklokjes 9 uur geleden
De Weerwolven van Wakkerdam is een kaartspel voor 8 tot 18 spelers. Deze worden ingedeeld in twee groepen: de burgers en een kleinere groep weerwolven.
Weerwolven spelen bij de Jongereninloop De Welle 11 uur geleden
Er zijn op zondag 28 april allerlei oude motoren te bewonderen bij de Enterse Motor Club.
Jaarlijkse veteranen- en klassieker motoren rit 11 uur geleden
Frank Smit viert zijn gemaakte doelpunt.
SVZW pakt belangrijke punten mee uit Hulsen 13 uur geleden
Het eerste exemplaar van de recreatiekrant is op dinsdag 9 april door wethouder Richard Kortenhoeven in ontvangst genomen.
Veelzijdige recreatie in Wierden vastgelegd in de recreatiekrant 15 uur geleden