Afbeelding

Proktovar helpt u aan een gezonde, mooie huid

Algemeen

HENGELO - Polikliniek Proktovar in Hengelo zet steeds meer in op de totale gezondheid. De Hengelose kliniek begon ooit met de behandeling van spataderen en een specialisatie in proctologie. De afgelopen jaren werden steeds meer specialismen toegevoegd; waaronder de behandeling van rug- en gewrichtsklachten, de tenniselleboog en algemene darmklachten. Hier komt nu ook het grootste orgaan van het menselijk lichaam bij: de huid.

De gezondheid en staat van onze huid is een belangrijk aspect in het welbehagen van de mens. Een mooie en bovenal gezonde huid draagt bij aan het zelfvertrouwen. Proktovar zet bij alle behandelingen in op een aangename, laagdrempelige sfeer. Het doel is om u als patiënt goed te informeren over behandelingen in een eerlijke, open sfeer met realistische verwachtingen.

Nieuwe huidtherapeut
Huidtherapeute en schoonheidsspecialiste Conchita Markhorst van Huid met Zorg in Hengelo, praktijk voor huidverbetering, gaat nu ook praktijk houden bij Proktovar. Zij heeft ruim 15 jaar ervaring in huidverbetering in de brede zin; zowel in diverse ziekenhuizen en privéklinieken als salons. Zij volgt regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwe technieken. Dankzij deze ervaring mag u rekenen op een realistisch, betrouwbaar advies over wat u mag verwachten van een behandeling.

Brede behandeling
Huid met Zorg voert diverse behandelingen uit voor de gezonde en mooie huid; zowel op medisch als cosmetisch vlak. Dit loopt uiteen van de behandeling van bijvoorbeeld littekens maar ook onder andere peeling, oedeemtherapie, microneedling, acnetherapie en elektrisch epileren. Zo kan peeling zowel medisch als cosmetisch ingezet worden. Oude, beschadigde huidcellen worden dan verwijderd om de huid te vernieuwen en te verjongen. Medische peelings kunnen gebruikt worden voor onder meer behandeling van acne en pigmentvlekken.

Betaalbare zorg
Huid met Zorg heeft met ingang van 1 januari 2020 contracten met alle zorgverzekeraars. Veel behandelingen zoals de oedeemtherapie, acnetherapie, littekentherapie en verwijdering van beharing in het gelaat komen mogelijk in aanmerking voor een vergoeding. Dit is afhankelijk van uw specifieke zorgverzekering; niet alles valt namelijk onder het basispakket.

Goed advies
Maak een afspraak bij Proktovar voor een vrijblijvend advies. Bel met 074-37 64 408 of kijk op www.proktovar.nl

Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 1 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 5 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 9 uur geleden
Afbeelding
Inloop met lunch in De Bron 9 uur geleden
Er kan worden gekozen tussen routes van 12, 25 en 50 kilometer.
Hemelvaartsdag Fietstocht vanaf het Akkerhus Ypelo 11 uur geleden
Waar het allemaal begon in Almelo – 1957 – Grotestraat 106
Roessingh Revalidatie Techniek heeft nieuwe aanmeetlocatie 23 apr, 13:42
Tijdens een van de bijeenkomsten werd er opnieuw getrouwd.
Bijeenkomsten 'De Kracht van Herinnering' 23 apr, 12:05
Frank Smit van SVZW scoorde weer twee keer.
SVZW - Achilles '12: Opnieuw volle buit voor de Zwaluwen 23 apr, 10:16