Afbeelding

Ontspannen genieten dankzij Fauteuil Plaza

Algemeen

HENGELO - Na een lange, drukke dag komt u graag even helemaal tot rust. Een aangename relaxstoel kan hierbij helpen voor lichaam en geest. En het is helemáál genieten wanneer u ook nog eens een aantrekkelijke korting ontvangt op zo'n relaxfauteuil.

Fauteuil Plaza in Hengelo is al jaren uw vertrouwde adres voor aanschaf van een heerlijke relaxfauteuil. Maar het assortiment is breder dan alleen deze super comfortabele stoelen. Ook voor een handige sta-op stoel of bijzetfauteuil bent u aan het juiste adres. Zij dragen zorg voor een passend advies voor uw perfecte stoel.

Relaxfauteuils
Fauteuil Plaza levert een uitgebreid assortiment aan relaxfauteuils. Deze zijn er in iedere prijsklasse, voor elke gebruiker en passend in alle mogelijke interieurs. De geleverde stoelen zijn van Europese fabrikanten; een hoogwaardig product met een uitstekende afwerking en topcomfort. Zo hebt u de zekerheid van jarenlang genieten. Bij Fauteuil Plaza kunt u een brede selectie stoelen uitproberen. Een relaxfauteuil kan op veel manieren uitgevoerd worden, van handmatig verstelbaar tot elektrisch verstelbaar met meerdere motoren en afstandsbediening. Precies naar úw wensen.

Scherpe korting
Komend weekend, zaterdag 2 en zondag 3 november, profiteert u bij Fauteuil Plaza van enkele scherpe kortingen op diverse stoelen. Zo is de Deense relaxstoel Stuby leverbaar van 1.177 euro voor een zeer scherpe 798 euro. Op de Twice Original relaxstoelen ontvangt u maar liefst 500 euro korting én 5 jaar service en garantie voor zorgeloos genieten. Zowel op stoelen op voorraad als bij bestelde stoelen. Verder zijn er ook vele showroommodellen te koop vanaf 298 euro.

Breed assortiment
Naast de vele relaxfauteuils is er ook een breed assortiment van sta-op stoelen. Naast een optimaal comfort geven deze ook ondersteuning om makkelijk weer in de benen te komen. Ook hier levert Fauteuil Plaza graag maatwerk tegen gunstige prijzen.

Kom langs
Kom langs en ervaar zelf het genot van een relaxfauteuil. Fauteuil Plaza is gevestigd aan de Vosboerweg 7A in Hengelo. U bent op zaterdag welkom van 11.00 tot 17.00 uur, zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Dinsdag tot en met vrijdag geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Kijk ook op: www.fauteuilplaza.nl

Afbeelding
'Veiligheid binnen en buiten de grenzen' 11 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 13 uur geleden
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 18 apr, 17:43
Afbeelding
Eat to meet: een ontmoetingsbrunch voor jongeren 18 apr, 11:58
Wandel mee met een groep, elke week een stukje verder.
Wandelchallenge: werken aan gezondheid en conditie 18 apr, 07:58
Afbeelding
Wvc Volley Dames voor het eerst kampioen als 'Weghorst Makelaardij WVC Volley' 17 apr, 17:58
Bij Leen Bakker Almelo is de nieuwe collectie binnen.
Nieuwe collectie bij Leen Bakker 17 apr, 14:01
Afbeelding
Ambulare Wierden organiseert Oranjetocht 17 apr, 09:55