Willem en Diny Wessels-Pluimers wonen al vele jaren in Wierden.
Willem en Diny Wessels-Pluimers wonen al vele jaren in Wierden.

Al 60 jaar getrouwd en samen nog steeds gelukkig

Algemeen

WIERDEN - Willem en Diny Wessels-Pluimers uit Wierden zijn op 26 november 1963 getrouwd en vieren dit jaar hun 60-jarig huwelijk.

Willem en Diny kregen verkering in 1956 en trouwden op 26 november 1963. Inmiddels 60 jaar verder vieren ze hun diamanten huwelijk. Al op de basisschool had Willem zijn oog laten vallen op Diny en als tieners van 15 en 18 jaar kregen ze verkering. Tot het moment van trouwen in het najaar van 1963 werkte Diny in de wintermaanden in de confectie in Rijssen, in de zomer sprong ze bij op de boerderij van haar ouders in Enter. Na hun trouwen verhuisden ze, vanwege het werk van Willem bij Sturko, naar Zutphen waar ze zo’n 3 jaar hebben gewoond. Vanwege een baan bij de ATS in Almelo verhuisden ze in 1968 naar Almelo, om vervolgens vanaf 1981 te gaan wonen in Wierden. Willem en Diny kregen in hun huwelijk vier kinderen, elf kleinkinderen en inmiddels één achterkleinkind.

Naast het vele oppassen op de kleinkinderen zijn Willem en Diny in de jaren ná de pensionering van Willem bij de Christelijke MTS Almelo druk geweest met vrijwilligerswerk binnen de kerk en hebben ze ook geholpen bij diverse hulptransporten naar Roemenië. Op de vraag wat hun geheim is zijn ze duidelijk: “Zorgen voor en omzien naar elkaar en elkaar ook de ruimte geven om eigen dingen te blijven doen.”

Het feest werd op 11 november met familie en vrienden gevierd in het Kulturhus van Hoge Hexel.

Afbeelding
Beurs rondom uitvaarten 16 uur geleden
Afbeelding
Restantenmarkt: drie dagen hoge korting 18 uur geleden
Afbeelding
De jeugd aan zet 26 feb, 10:33
Viggo Hartgerink opent de nieuwe kinderroute.
Viggo Hartgerink opent nieuwe kinderroute Natuurmonumenten in nationaal park Sallandse Heuvelrug 25 feb, 10:20
Afbeelding
Mat-Ador houdt Schoolschaak Kampioenschap Wierden 24 feb, 10:06
Afbeelding
Kuieraovend van de HKW 23 feb, 15:50
Afbeelding
Laatste Martin Luther Kingdienst in Ommen 23 feb, 15:48
Mooi Meegenomen Bus
Op pad met bus van De Welle 22 feb, 13:58