Jaap Vriend neemt bezoekers in het theatercollege mee langs negen open deuren.
Jaap Vriend neemt bezoekers in het theatercollege mee langs negen open deuren.

Gemeente Wierden bedankt vrijwilligers met theatercollege

Algemeen

NOTTER - De gemeente Wierden wil al haar vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Daarvoor worden zij op donderdag 7 december uitgenodigd voor een theatercollege ‘De negen open deuren’ in Kulturhus Irene.

Jaap Vriend neemt de bezoekers in een interactief en leerzaam college mee langs negen open deuren, die ‘alleen nog even ingetrapt hoeven worden’. Deze negen deuren staan symbool voor communicatielessen zoals grenzen stellen, nee kunnen zeggen en luisteren, die bij het doen van vrijwilligerswerk van pas kunnen komen. Het maakt niet uit waar iemand een vrijwilligers is, alle vrijwilligers lopen wel eens tegen onduidelijkheid aan als het gaat om hun rol, hun verwachtingen en hun grenzen bij het uitvoeren van het vrijwilligerswerk. 

Aanmelden 

Deze uitnodiging is voor alle vrijwilligers in de gemeente Wierden. Aanmelden kan tot 17 november. Wacht niet te lang, want vol=vol. Aanmelden kan op werkdagen tussen 9.00 en 12.30 uur telefonisch via 0546-571693 of stuur een mail naar wierdendoet@stichtingdewelle.nl. Vermeld daarbij naam, telefoonnummer en organisatie van het vrijwilligerswerk. Vrijwilligers kunnen alleen zichzelf aanmelden voor het college, dus niet meerdere aanmeldingen per persoon. 

Het theatercollege vindt plaats op donderdag 7 december om 20.00 uur in het Kulturhus Irene aan de Van Kregtenweg 9 te Notter. Vanaf 19.15 uur staat de koffie klaar. Voor mensen die ‘s avonds niet kunnen is er ook in de middag om 14.00 uur een voorstelling, aanvang hiervan is om 13.15 uur. Geef dit wel duidelijk aan bij de aanmelding. 

De organisatie van deze vrijwilligers-bedankavond ligt in handen van WierdenDoet!, onderdeel van De Welle. Neem bij eventuele vragen contact op met Dianne van Egmond van De Welle.

stichtingdewelle.nl

Afbeelding
Topverkopers! 30 nov., 14:02
Afbeelding
Al 60 jaar getrouwd en samen nog steeds gelukkig 30 nov., 10:00
Afbeelding
Collecteopbrengst voor Alzheimer 30 nov., 07:54
Afbeelding
Kerstkaarten voor iedereen 29 nov., 20:00
Afbeelding
Schilderen: eerst leren, daarna presteren 29 nov., 12:05
Afbeelding
Wierdense verenigingen zetten zich massaal in 29 nov., 07:58
Afbeelding
Effekt'74 heeft al een kampioensteam 28 nov., 18:02
Afbeelding
SVZW wint op karakter in Hengelo 28 nov., 14:00